Nα μην χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία της δεκαετίας για την Εθνική

Nα μην χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία της δεκαετίας για την Εθνική

Το παιχνίδι της Εθνικής με την Ιρλανδία δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την μεγάλη ευκαιρία που έχουμε...

Η Εθνική μας ομάδα έκανε μια μεγάλη υπέρβαση το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, με την μεγάλη νίκη επί της Αγγλίας στο Γούεμπλεϊ με 2-1.

Ένα αποτέλεσμα που έκανε μεγάλη αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, ένα αποτέλεσμα που διαμόρφωσε νέα δεδομένα στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας.

Πριν το παιχνίδι στο Λονδίνο ουδείς «τολμούσε» ν’ αμφισβητήσει την Αγγλία σε ότι αφορά την κορυφή του γκρουπ καθώς όλοι θεωρούσαν πως η φιναλίστ του Euro 2024 δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρωτιά.

Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο «άντρο» των Άγγλων αλλά για να παραμείνουν… διαφορετικά θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στο αποψινό παιχνίδι με την Ιρλανδία στο Καραϊσκάκη.

Η νίκη μας στο Λονδίνο δημιουργεί συνθήκες κατάκτησης της κορυφής από την Εθνική μας αλλά για να έχει φυσικά αντίκρισμα η μεγάλη νίκη στο Γουέμπλεϊ, θα πρέπει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Ιρλανδούς.

Η Εθνική μας έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία, ίσως την μεγαλύτερη της τελευταίας δεκαετίας και θα είναι κρίμα να μην την εκμεταλλευτεί, μετά το έπος που γράφτηκε στην αγγλική πρωτεύουσα πριν από λίγα βράδια.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές αλλά προσοχή. Χρειάζεται καθαρό «μυαλό» και συγκέντρωση στην αποψινή κόντρα με τους Ιρλανδούς και το κυριότερο, κανείς δεν πρέπει να πιστέψει ότι το ματς είναι εύκολο.

Πολύ απλά δεν είναι και αν θεωρήσουμε ότι επειδή πήραμε την πολύ μεγάλη νίκη στο Λονδίνο έχουμε ήδη… νικήσει και στο αποψινό ματς την Ιρλανδία, καλό θα είναι ν’ αναθεωρήσουμε τις σκέψεις μας για τον αγώνα.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και θα είναι τεράστιο λάθος να υποτιμήσουμε την ομάδα της Ιρλανδίας.

Τέτοια λάθη πληρώνονται αλλά αν κρίνει κάποιος από τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καταλαβαίνει πως έχει γίνει η σωστή προετοιμασία και τα πόδια πατούν… στη γη.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και όλες οι ομάδες δίνουν μεγάλες μάχες για το θετικό αποτέλεσμα. Σημειώστε πως οι Ιρλανδοί κατάφεραν να πετύχουν την προηγούμενη αγωνιστική μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Φινλανδίας κι αυτό σημαίνει ότι θα παραταχθούν στο Καραϊσκάκη με καλή ψυχολογία.

Πρέπει λοιπόν οι διεθνείς μας να δείξουν μεγάλη προσοχή στον αποψινό αγώνα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Κανείς δεν… χαρίζει τίποτα σε κανέναν και για να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση του ομίλου, θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή.

Οι «παγίδες» υπάρχουν πάντα και θα είναι κρίμα να την… πατήσουμε, λίγες μόνο βραδιές μετά την επική νίκη στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ