Άρης: Θα του χρειαστεί το «βάθος» στο ρόστερ του

Άρης: Θα του χρειαστεί το «βάθος» στο ρόστερ του

Οι κιτρινόμαυροι έχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας, κάτι που «λύνει» τα χέρια του Άκη Μάντζιου, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα με σερί παιχνίδια σε Σούπερλιγκ και Κύπελλο.

Ο Άρης έχει, κατά γενική ομολογία, το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων χρόνων, μετά τις προσθήκες ποιότητας που έκανε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Κινήσεις που όχι μόνο αναβάθμισαν το έμψυχο υλικό του, στις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας, αλλά δίνουν την πολυτέλεια στον Άκη Μάντζιο να έχει εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Ποδοσφαιριστές που όχι απλά θα μπουν για να καλύψουν μια απουσία, αλλά θα αγωνιστούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην επηρεαστεί ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας τους και να μην φανεί η διαφορά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μοντόγια που κάλυψε εξαιρετικά το κενό του Μάγιο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, στα ματς με ΠΑΟΚ και Λαμία.

Διαβάστε επίσης: Η τρίτη φορά του Μασούρα στο Λονδίνο (vids)

Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη, με την απόκτηση του Κουάισον, ήρθε να δώσει απάντηση και στο ερωτηματικό του τι θα γίνει αν απουσιάσει ο Μορόν. Ο Σουηδός επιθετικός δεν είναι ακόμα, βέβαια, στο 100% από πλευρά ετοιμότητας, ανεβάζει, όμως, καθημερινά ρυθμούς στις προπονήσεις.

Είναι, τέτοια, βέβαια, η ποιότητα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον με τα όσα έχουμε δει από τη μέχρι τώρα καριέρα του, που το σίγουρο είναι ότι δεν ήρθε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να κάνει τα… ρεπό του Μορόν. Έχει, άλλωστε, την δυνατότητα να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον φορ περιοχής.

Το «βάθος» που έχει στο ρόστερ του ο Άρης, θα του χρειαστεί σίγουρα το επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα, με σερί παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της επόμενης Κυριακής με την Καλλιθέα.

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν και πάλι δυο συνεχόμενα ντέρμπι, αμφότερα εκτός έδρας, αρχικά με τον Παναθηναϊκό (27/10) για την 9η αγωνιστική της Σούπερλιγκ και στη συνέχεια με την ΑΕΚ (30/10) για το Κύπελλο.

Είναι δεδομένο ότι ο Άκης Μάντζιος θα χρειαστεί να κάνει ροτέισον στην ενδεκάδα, ενώ το γεγονός ότι έχει δυο ισάξιους, σχεδόν, παίκτες στις περισσότερες θέσεις, του «λύνει» τα χέρια.

O Έλληνας τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Καλλιθέα. Με νίκη, άλλωστε, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Άρης είναι πιθανόν να πάει ακόμα και ως πρωτοπόρος στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς για την όγδοη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ