Άρης: Κίνηση αποδείξεων η παραμονή Μορόν

Άρης: Κίνηση αποδείξεων η παραμονή Μορόν

Ο Άρης διατήρησε στο ρόστερ τους Κουέστα και Φαμπιάνο και με την επέκταση της συνεργασίας με τον Ισπανό «μπόμπερ», δείχνει ότι βάζει ψηλά τον πήχη των στόχων για τα επόμενα χρόνια.

Ο Λορέν Μορόν θα συνεχίσει να σκοράρει για τα επόμενα τρία χρόνια με τη φανέλα του Άρη. Η επέκταση της συνεργασίας με τον Ισπανό επιθετικό δεν ήταν απλά μια ακόμα συμφωνία για τους κιτρινόμαυρους.

Ήταν μια κίνηση αποδείξεων για τον Άρη, που πέτυχε αυτό που, κακά τα ψέματα, λίγοι περίμεναν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Να διατηρήσει στο ρόστερ του και τους τρεις παίκτες που ήθελε.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος… Κίναν Έβανς και η «signature move» του Σπανούλη: Ο Σιλβέιν Φρανσίσκο απειλεί τον Ολυμπιακό… (vids)

Ξεκίνησε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κουέστα, που ήταν και η πιο βατή περίπτωση. Ακολούθησε στη συνέχεια ο Φαμπιάνο, που βρέθηκε και με τα δυο πόδια εκτός του «Κλεάνθης Βικελίδης», πριν τελικά γίνει η ρελάνς και υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Η τρίτη περίπτωση, αυτή του Μορόν, ήταν και η πιο δύσκολη που είχαν να διαχειριστούν οι άνθρωποι του Άρη. Έχοντας κάνει μια καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα του Άρη και έχοντας αναδειχτεί πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Ισπανός επιθετικός είχε μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων.

Ο Άρης έδειξε για πρώτη φορά ότι θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια να κρατήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ισπανό φορ, όταν απέρριψε πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για την απόκτηση του.

Το να καταφέρει, όμως, να αποσπάσει την θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή, ήταν ακόμα μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Χρειάστηκε αρχικά να καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια να τη βελτιώσει ακόμα περισσότερο σε ότι αφορά τις ετήσιες αποδοχές του Ισπανού.

Συμβόλαιο, που μαζί με τα μπόνους, θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ. Ο Άρης δίνει χρήματα, «αγοράζοντας» κάτι που του έλειπε τα προηγούμενα χρονιά, μέχρι την απόκτηση του Μορόν. Το εύκολο γκολ.

Έχοντας, πλέον, απόλυτα συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο. Που δεν χρειάζεται παρά ελάχιστο χώρο, για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Έναν επιθετικό που μπορεί να δώσει λύσεις απέναντι στις κλειστές άμυνες.

Έχοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή την καλύτερη τριάδα χαφ στο πρωτάθλημα, ο Άρης ισχυροποιείται αφάνταστα με την παραμονή του Μορόν, που ξεκίνησε εντυπωσιακά και το τρέχον πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει έξι φορές. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάει, κανείς, ότι ο Άρης έχει αποκτήσει και έναν πολύ ακόμα πολύ ποιοτικό φορ, τον Κουάισον, που θα είναι έτοιμος σε είκοσι μέρες και μπορεί να δώσει λύσεις και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Συνοψίζοντας, οι μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο Άρης δείχνουν ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη των στόχων για τα επόμενα χρόνια. Με την επέκταση της συνεργασίας με τον Μορόν, να είναι το «κερασάκι στην τούρτα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ