Άρης: Με τον κόσμο του και πατημένο το «γκάζι» κόντρα στη Λαμία

Άρης: Με τον κόσμο του και πατημένο το «γκάζι» κόντρα στη Λαμία

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της που θα βρεθούν αύριο (5/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα πρέπει να παρουσιάσει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τα ντέρμπι απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Άρης έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα στην αυριανή (5/10) εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία. Όχι μόνο από τις σπουδαίες νίκες που πέτυχε στα δυο συνεχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και τις πειστικές εμφανίσεις που έκανε στο μεγαλύτερο μέρος των προαναφερθέντων παιχνιδιών.

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον Άρη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ήταν να «ζεστάνει» ξανά την πλατιά μάζα των οπαδών του και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Κάτι που δείχνει ότι το έχει καταφέρει. Είναι ξεκάθαρο ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα έχει αύριο περισσότερο κόσμο από ότι είχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί του Άρη αναγνωρίζουν την καλή δουλειά που έχει γίνει και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα τους. Που θα μπορούσε, κάλλιστα, μάλιστα, να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν δεν είχαν γίνει διαιτητικά λάθη (ανθρώπινα φυσικά) σε βάρος του στα ματς με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, που στέρησαν στον Άρη τέσσερις βαθμούς.

Οι παίκτες του Άρη έχουν ακούσει από τον προπονητή τι πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι με τη Λαμία. Τους έχει επισημανθεί αρκετές φορές από τη διοίκηση το πως θα πρέπει να αγωνίζονται και είδαμε στα δυο ντέρμπι που προηγήθηκαν ότι το έχουν αντιληφθεί στο έπακρο.

Στο αυριανό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να πάρουν το μήνυμα του κόσμου που θα βρίσκεται στις εξέδρες. Να παίξουν με το ίδιο πάθος, με την ίδια αυταπάρνηση, με την ίδια δίψα για διάκριση που είχαν και στα δυο προηγούμενα ματς. Με τον Άρη, να έχει φυσικά, διαφορετική προσέγγιση στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας και σαφώς πιο επιθετική φιλοσοφία, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Αν το κάνουν αυτό, τότε θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα χαρίσουν στους οπαδούς τους τη χαρά για τρίτη σερί αναμέτρηση.
Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ακολουθεί και η διακοπή του πρωταθλήματος, η νίκη θα δώσει στον Άρη και την απαραίτητη ηρεμία και στον Άκη Μάντζιο την ευκαιρία να δουλέψει στο διάστημα αυτό με τους παίκτες του υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

ΥΓ. Η συμμετοχή του Κουάισον στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία είναι το μεγάλο ερωτηματικό και ο Άκης Μάντζιος θα δώσει την απάντηση μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. O Σουηδός επιθετικός, πάντως, έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει το ντεμπούτο του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ