Άρης: Πρώτα ο Εθνικός και μετά το ντέρμπι

Η ομάδα του Μάντζιου θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη στο αυριανό (25/9) ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό και αφού εξασφαλίσει την πρόκριση, στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή της στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η εξαιρετική εμφάνιση του Άρη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό του χάρισε, εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ηρεμία αλλά και ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου.

Ήταν αναμέτρηση αποδείξεων η συγκεκριμένη για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, που πήρε άριστα με την εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης κέρδισε, σε ένα παιχνίδι που κανείς από τους παίκτες του δεν υστέρησε και όλοι έδειξαν από το πρώτο λεπτό το πόσο αποφασισμένοι ήταν για τη νίκη.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το κυριακάτικο (29/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό, βέβαια, οι οπαδοί να σκέφτονται το επερχόμενο ντέρμπι. Ειδικά τώρα, που τους «ζέστανε» η αγαπημένη τους ομάδα, όχι μόνο με τη νίκη, αλλά κυρίως με την εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά σε ότι αφορά τον Άκη Μάντζιο και τους παίκτες του, καθώς πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι, το αυριανό (25/9) εκτός έδρας του Κυπέλλου, με τον Εθνικό. Ο Έλληνας τεχνικός ξέρει πόσο σημαντική είναι και η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την ομάδα του.

Σε ότι αφορά τους παίκτες, θα πρέπει όσους αγωνιστούν, να αντιληφθούν ότι είναι μια ευκαιρία γι΄ αυτούς ο αγώνας με την ομάδα του Πειραία. Είναι δεδομένο, εξάλλου, ότι ο Μάντζιος θα δώσει «ανάσες» σε βασικούς, χρησιμοποιώντας ως επί το πλείστον παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια.

Με την απόδοση τους, λοιπόν, τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που θα δείξουν, θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στον προπονητή τους, ενώ παράλληλα θα πετύχουν το αυτονόητο, θα οδηγήσουν, δηλαδή, την ομάδα τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Άρης, λοιπόν, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να πάρει την πρόκριση και στη συνέχεια να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Ιδιαίτερα ορεξάτος και ευδιάθετος ήταν ο Κουάισον, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Άρη. Είναι θετικό ότι ο Σουηδός επιθετικός είναι τόσο «ζεστός», ενώ και ο ίδιος έχει τον δικό του μεγάλο στόχο, καθώς μέσω των εμφανίσεων του, θέλει να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από