Άρης: Μια «γροθιά» ομάδα και οπαδοί ενόψει των ντέρμπι

Ενωμένος ο οργανισμός Άρης ενόψει της δύσκολης συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου και των δυο ντέρμπι που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το αυριανό (21/9) με τον Ολυμπιακό στο«Κλεάνθης Βικελίδης».

Ξεχωριστή θα είναι η αυριανή (21/9) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον Άρη, καθώς θα είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που θα αγωνιστεί με τη συμπαράσταση των οπαδών του, καθώς σε αυτό της 3ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης, το «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν τιμωρημένο.

Οι κιτρινόμαυροι δεν πηγαίνουν με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο ντέρμπι, έχοντας αφήσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Κρήτη, εξαιτίας της άσχημης εμφάνισης τους στο πρώτο ημίχρονο και των λαθών που έκαναν. Ακόμα, ο Άρης έχει στερηθεί ακόμα τέσσερις βαθμούς στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, εξαιτίας λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι (pic)

Θα μπορούσε ή θα έπρεπε καλύτερα, να έχει περισσότερους βαθμούς τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Μάντζιου. Με το «αν», όμως, δεν γίνεται τίποτα στη ζωή και το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Η πραγματικότητα λέει, ότι οι κιτρινόμαυροι προετοιμάζονται για τα δυο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, έχοντας πέντε βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής, η διοίκηση και οι οπαδοί του Άρη είναι ενωμένοι, ενόψει των δυο αυτών αναμετρήσεων. Μια «γροθιά» ο οργανισμός του Άρη. Αρχής γενομένης από την αυριανή (21/9) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι οπαδοί του Άρη που θα βρεθούν στο γήπεδο θα στείλουν το δικό τους μήνυμα στην αγαπημένη τους ομάδα. Μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης και νίκης. Οι παίκτες θα πρέπει να δείξουν ότι έλαβαν το μήνυμα του κόσμου, με την απόδοση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά, όπως και ο Άρης δεν είναι απόλυτα έτοιμη, καθώς έχει αρκετούς νέους παίκτες στη σύνθεση της. Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός, οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, για να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη. Να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι σίγουρο ότι αυτό θα αναγνωριστεί από τους οπαδούς του Άρη.

ΥΓ. Το πιθανότερο είναι ότι ο Άκης Μάντζιος θα αλλάξει – και πολύ σωστά θα πράξει – τακτική προσέγγιση, στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θα δούμε τον… γνωστό Άρη των ντέρμπι και τον Ζουλ να είναι το νέο πρόσωπο στα χαφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από