Ο ποιοτικός Κουάισον μπορεί να δώσει λύσεις στον Άρη

Ο διεθνής Σουηδός φορ, που αναμένεται να ταξιδέψει, πιθανότατα αύριο (19/9) στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στη γραμμή κρούσης των κιτρινόμαυρων.

Ο Άρης βρίσκεται μια ανάσα από το να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης, με την απόκτηση του Ρόμπιν Κουάισον. Ο ποιοτικός 30χρονος Σουηδός φορ αναμένεται να ταξιδέψει, πιθανότατα αύριο (19/9) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κουάισον δεν είναι απλά μια κίνηση της τελευταίας στιγμής από τον Άρη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον «κυνήγησαν» για μεγάλο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων και προσπάθησαν να τον πείσουν να έρθει στη Θεσσαλονικη. Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του.

Ο Άρης δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να συναγωνιστεί οικονομικά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ο Σουηδός φορ. Απέσπασε, όμως, τη θετική του απάντηση, κάνοντας υπέρβαση στο μπάτζετ και «πατώντας» πάνω στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ευρώπη αλλά και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ακόμα, φαίνεται ότι και το παράδειγμα του Μορόν, η καριέρα του οποίου αναγεννήθηκε στον Άρη, λειτούργησε παρακινητικά στο να απαντήσει θετικά ο Κουάισον.

Ο Σουηδός επιθετικός δεν είναι μια λύση ανάγκης και δεν έρχεται στον Άρη για να κάνει τα «ρεπό» του Μορόν. Ένας από τους βασικούς λόγους που βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων του Άρη ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι η ικανότητα του να παίζει εκτός από την κορυφή, με την ίδια ευκολία και στις άλλες θέσεις της επίθεσης.

Με την ικανότητα του αυτή ο ποδοσφαιριστής μπορεί να δώσει λύσεις και να προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην γραμμή κρούσης του Άρη. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί το διάστημα της αγωνιστικής απραξίας του, καθώς έπαιξε τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στις 22 Δεκεμβρίου του 2023 και σε φιλικό στις 24 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει στα επιθυμητά επίπεδα από πλευράς φυσικής κατάστασης, αν και έκανε προπονήσεις με την ΑΙΚ Στοκχόλμης. Το πρόγραμμα, όμως, που θα ακολουθήσει και ο χρόνος ενσωμάτωσης του, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί.

Η παρουσία του Κουάισον, τέλος, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Ντιαντί και γενικά σε όλους τους εξτρέμ του Άρη, που θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Κάτι, βέβαια, που θα βγάλει στο τέλος κερδισμένο τον Άρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από