Με τραγικά λάθη «πέταξε» τους βαθμούς ο Άρης

Με τραγικά λάθη «πέταξε» τους βαθμούς ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα της Κρήτης, δεν είχαν «καθαρό» μυαλό, πλήρωσαν την πολύ άσχημη ανασταλτική λειτουργία τους και γνώρισαν οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ.

Η τραγική ανασταλτική λειτουργία του και η έλλειψη «καθαρού» μυαλού σε κρίσιμα χρονικά σημεία του αγώνα, ήταν οι δυο βασικές αιτίες που ο Άρης έχασε με 3-2 στη χθεσινή (15/9) αναμέτρηση της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο δέχτηκε δυο γκολ από το «πουθενά» και κόντρα στη ροή του αγώνα.

Ο Άρης έχασε στην Κρήτη, ενώ σημείωσε δύο γκολ, με τα ισάριθμα πέναλτι του Μορόν και είχε δυο δοκάρια. Εκτός από την πολύ άσχημη αμυντική συμπεριφορά του στο πρώτο ημίχρονο, όταν και θα μπορούσε να είχε δεχτεί και άλλα γκολ, είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Μοντόγια βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στον Νους.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 86-69: Είδε τους… νέους και πέρασε στον τελικό του «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Εκτός από το δοκάρι του Σίστο, ο Άρης είχε μια ακόμα ευκαιρία για να γίνει επικίνδυνος στα πρώτα 45 λεπτά, ο Ντιαντί, όμως, έκανε λάθος πάσα, ενώ πέντε παίκτες του Άρη έβγαιναν στην κόντρα με δυο αμυντικούς του ΟΦΗ.

Η είσοδος του Μόντσου με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, διόρθωσε τα πράγματα στη μεσαία γραμμή του Άρη, σε ότι αφορά, τουλάχιστον, τον τομέα της ανάπτυξης, καθώς άρχισε να δημιουργεί φάσεις. Ενώ όλα έδειχναν ότι πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση, ήρθε ένα αχρείαστο φάουλ από τον Σίστο και μια τραγική αδράνεια στο κέντρο της άμυνας, που έδωσε την ευκαιρία στον Λαμπρόπουλο να διπλασιάσει τα τέρματα του ΟΦΗ.

Μείωσε με τον Μορόν και στη συνέχεια φάνηκε η έλλειψη «καθαρού» μυαλού. Όπως, για παράδειγμα, στη φάση του Σαβέιρο στο 80΄ που δεν πλάσαρε σωστά από ευνοϊκή θέση. Κοντά στα υπόλοιπα αρνητικά της χθεσινής βραδιά, ο Άρης είδε και την τύχη να του γυρνάει στην πλάτη, καθώς ακόμα και με αυτήν την τραγική εμφάνιση, θα μπορούσε να πάρει τον έναν βαθμό, η μπάλα, όμως, σταμάτησε στο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Σαμόρα και την απόκρουση του Χριστογεώργου στις καθυστερήσεις.

Η εικόνα της ομάδας του σαφώς και θα πρέπει να προβληματίσει τον Άκη Μάντζιο. Χρειάζεται άμεση βελτίωση, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και δυο συνεχόμενα ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. Παιχνίδια στα οποία ο Άρης απαγορεύεται να κάνει λάθη, όπως αυτά στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ