Άρης: Να επιβάλλει τον ρυθμό του στην Κρήτη

Άρης: Να επιβάλλει τον ρυθμό του στην Κρήτη

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στον αγωνιστικό τους πλάνο για να πάρουν τη νίκη στην κυριακάτικη (15/9) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη στο πρωτάθλημα, ξεκινάει από το κυριακάτικο (15/9) παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ενώ ακολουθούν στη συνέχεια τα δυο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η προετοιμασία της ομάδας του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα στο Ηράκλειο μπαίνει από σήμερα στο τελικό της στάδιο, έστω και αν ο προπονητής του Άρη δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Διαβάστε επίσης: Η δικαιοσύνη του Μεντιλίμπαρ, που εξηγεί τη λατρεία των παικτών – Η απόφαση – έκπληξη για Κωστούλα

Δεν αναμένεται, πάντως, να έχουμε πολλές εκπλήξεις και οι όποιες διαφοροποιήσεις, θα έχουν να κάνουν με την απουσία βασικών παικτών, όπως αυτή του Μάγιο, από το δεξί άκρο της άμυνας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βέβαια, με την αναβάθμιση που έχει γίνει στο ρόστερ του Άρη το καλοκαίρι, δεν μπορεί να μιλάει κανείς για απουσίες, όσο καλός παίκτης και αν είναι ο έμπειρος Ισπανός δεξιός μπακ ή ακόμα και αν δεν αγωνιστεί στο βασικό σχήμα ο Μόντσου.

Το πιθανότερο είναι ότι θέση στο βασικό σχήμα θα πάρουν οι Νταρίντα και Μοντόγια, παίκτες που ήταν βασικοί την περσινή αγωνιστική περίοδο. Γεγονός που αποδεικνύει το πόσο «γεμάτο» είναι το ρόστερ του Άρη. Η μοναδική περίπτωση παίκτη που δεν θα μπορούσε να καλυφθεί το κενό στο 100%, είναι αυτή του Λορέν Μορόν.

Ο Άρης θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Ένα αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πάει υπό ακόμα καλύτερες συνθήκες στα δυο παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μάντζιου θα πρέπει να πάει στην Κρήτη και να επιβάλλει τον ρυθμό της στην αναμέτρηση. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, απέναντι σε έναν ΟΦΗ που ενισχύθηκε στις μεταγραφές, μπορεί, όμως, να τα καταφέρει. Εκτός από την αδιαμφισβήτητη ποιότητα τους, οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να «καταθέσουν» και πάθος στον αγωνιστικό χώρο και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς.

ΥΓ. Ευχής έργον θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα στην Κρήτη να διαμορφωθεί από την απόδοση των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και όχι από ανθρώπινα λάθη διαιτητών, όπως αυτά που είδαμε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Λάθη που δεν επέτρεψαν στον Άρη να κάνει το απόλυτο των νικών.

ΥΓ1. Οι ζημιές από την πυρκαγιά στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όχι απλά αποκαταστάθηκαν, αλλά είναι νέες εγκαταστάσεις είναι καλύτερες από τις προϋπάρχουσες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ