Άρης: To ποιοτικό ρόστερ και το «κερασάκι στην τούρτα»

Άρης: To ποιοτικό ρόστερ και το «κερασάκι στην τούρτα»

Η ομάδα του Μάντζιου έχει αναβαθμίσει το ρόστερ της με ποιοτικές λύσεις, σε όλες σχεδόν, τις θέσεις, ενώ θα ήταν ιδανικό το να αποκτήσει ακόμα έναν φορ που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα στην επίθεση.

Η σημερινή (11/9) είναι η τελευταία μέρα σε ότι αφορά τις μεταγραφές παικτών που ανήκουν σε ομάδα, ενώ θα μείνει ανοικτό το «παραθυράκι», για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Σε ότι αφορά τον Άρη έχει προχωρήσει σε οκτώ μεταγραφές, ενώ διατήρησε στο ρόστερ του και τους Κουέστα και Φαμπιάνο. Δυο ποδοσφαιριστές την παραμονή των οποίων είχε ζητήσει ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλο deal για τον Ολυμπιακό: Επισημοποιήθηκε η συνεργασία με την ΟΝΕΧ

Ακόμα, αντίθετα με τις προβλέψεις, παρέμεινε στην ομάδα και ο πρώτος σκόρερ του προηγούμενου πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν. Ο Άρης απέρριψε πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων για τον Ισπανό επιθετικό και πάει, μάλιστα, να κάνει και το «κόλπο γκρόσο», κρατώντας τον στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς του κατέθεσε πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, με αυξημένες, φυσικά οικονομικές αποδοχές.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν, επί της ουσίας, να «χτίσουν» τις ομάδες των επόμενων δύο – τριών χρόνων πάνω στον Μορόν, κάνοντας, τον, παράλληλα, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ.

Ένα ρόστερ που φαντάζει το καλύτερο των τελευταίων χρόνων, έχοντας αναβαθμιστεί σημαντικά με ποδοσφαιριστές ποιότητας και με λύσεις σε όλες, σχεδόν, τις θέσεις. Ο Άρης έχει την πολυτέλεια να έχει στον πάγκο του παίκτες όπως είναι ο Νταρίντα, ο Φετφατζίδης, ο Βέλεθ.

Εκτός από πολύ καλές, αυτή τη φορά οι κιτρινόμαυροι, έκαναν και στοχευμένες κινήσεις, στις θέσεις που «πονούσαν». Ο σχεδιασμός μπορεί να άργησε να ολοκληρωθεί, κάτι που αρχικά προκάλεσε ανησυχία, όμως, το αποτέλεσμα δείχνει ότι άξιζε τον κόπο.

Στον σωστό τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Άρης στο μεταγραφικό παζάρι, θα αποτελέσει το «κερασάκι στην τούρτα» η απόκτηση ενός ακόμα φορ, που θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα στην επίθεση. Προς την κατεύθυνση, αυτή, μάλιστα, κινήθηκαν οι κιτρινόμαυροι και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανούν τα αποτελέσματα. Υπάρχει, βέβαια, πάντα και η περίπτωση του Αραούχο.

Είναι θετικό, επίσης, το γεγονός ότι ο Άρης φαίνεται ότι δεν θα πάρει κάποιον παίκτη, απλά για να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα. Χρειάζεται έναν ακόμα παίκτη στην επίθεση, όμως, αν είναι να πάει σε επιλογή ρίσκου, καλύτερα να μην κάνει άλλη μεταγραφή. Αν, αντίθετα, βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης, τότε θα πρόκειται για το ιδανικό φινάλε στην μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

ΥΓ. Ο Άκης Μάντζιος συνηθίζει να δοκιμάζει αρκετά πράγματα στις προπονήσεις, όμως, σπάνια αποκαλύπτει τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Αν, πάντως, δεν προπονηθούν ούτε σήμερα (10/9) οι Μόντσου και Μάγιο, τότε ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να προλάβουν το ματς της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ