Άρης: Το παιχνίδι της Κρήτης και η ώθηση για τα ντέρμπι

Άρης: Το παιχνίδι της Κρήτης και η ώθηση για τα ντέρμπι

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους βελτίωση με νίκη επί του ΟΦΗ, που εκτός από τα βαθμολογικά οφέλη, θα τους δώσει και ψυχολογία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό και του εκτός με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (9/9) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ένα παιχνίδι σημαντικό για τους κιτρινόμαυρους, όχι μόνο για τα αυτονόητα βαθμολογικά οφέλη, αλλά και για τον τομέα της ψυχολογίας, ενόψει των δυο ντέρμπι που ακολουθούν, με τον Ολυμπιακό (21/9) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με τον ΠΑΟΚ (28/9) στην Τούμπα.

Ο Άρης θα μπορούσε – ή καλύτερα θα έπρεπε – τη δεδομένη χρονική στιγμή, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να έχει εννιά βαθμούς, κάνοντας το απόλυτο των νικών. Αυτό θα γινόταν, αν δεν είχε να αντιμετωπίσει λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης: Η πρόκληση για την επιστροφή της Ελλάδας στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Μια νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι με ΟΦΗ θα δώσει στον Άρη την ευκαιρία να προσθέσει στη συγκομιδή του τρεις πολύτιμους βαθμούς αλλά και θα του δώσει ώθηση για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να θέλει – και πολύ σωστά πράττει – η προσοχή των παικτών του να είναι επικεντρωμένη στο ματς της Κρήτης, όμως, στις σκέψεις των κιτρινόμαυρων βρίσκονται και τα δυο ντέρμπι.

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο για τον Άρη. Θα αντιμετωπίσει μια καλή ομάδα,που προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου. Οι κιτρινόμαυροι, όμως, έχουν την ποιότητα να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα και να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με τους τρεις βαθμούς.

Ο Άρης δεν θα είναι, σίγουρα και πάλι απόλυτα έτοιμος στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κάθε προπόνηση, όμως, που κάνουν οι νέοι παίκτες του μαζί με τους υπόλοιπους, βοηθάει στο «δέσιμο» της ομάδας και αυτός είναι ο λόγους που άπαντες περιμένουν μια πιο βελτιωμένη εικόνα στο ματς με τον ΟΦΗ. Για την ακρίβεια, περισσότερα καλά διαστήματα απόδοσης μέσα στο παιχνίδι και με μεγαλύτερη διάρκεια.

ΥΓ. Δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο ο Άρης να προχωρήσει σε μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης. Αν, γίνει, τελικά αυτό, θα αποκτήσει έναν ακόμα επιθετικό, για να πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα. Δεν θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο, καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν προτίθενται να αποκτήσουν κάποιον παίκτη, απλά για να κάνουν μεταγραφή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ