Άρης: Η κίνηση – ματ με Πάβισιτς και η σωστή επιλογή για Παναγίδη

Άρης: Η κίνηση – ματ με Πάβισιτς και η σωστή επιλογή για Παναγίδη

Oι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να απεμπλακούν από το συμβόλαιο του Κροάτη μεσοεπιθετικού με την παραχώρηση του στη Σαράγεβο, ενώ ο πιθανός δανεισμός του νεαρού εξτρέμ στον Εθνικό Άχνας, θα τον βοηθήσει να πάρει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.

Απομένουν ακόμα λίγες μέρες για τη λήξη (11/9) της μεταγραφικής περιόδου και τη δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί ερωτηματικό το αν ο Άρης θα προχωρήσει, τελικά, σε άλλη κίνηση. Αν αυτό, γίνει, πάντως, θα αφορά, πιθανότατα, έναν ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην επίθεση και θα πλαισιώσει τους Μορόν και Σαμόρα. Με τον τελευταίο, άλλωστε, να λογίζεται περισσότερο ως φορ από τους ανθρώπους του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι, όμως, προχώρησαν σε μια σημαντική κίνηση, σε ότι αφορά την «αποσυμφόρηση» του ρόστερ τους και ειδικά στα χαφ, με την παραχώρηση του Ντομαγκόι Πάβισιτς στη Σαράγιεβο. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί για την τρέχουσα σεζόν στην ομάδα της Βοσνίας και ο Άρης θα απεμπλακεί από το συμβόλαιο του. Χρήματα τα οποία θα του φανούν, σίγουρα, χρήσιμα, καθώς έχει ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ του με την παρουσία παικτών όπως οι Σιφουέντες, Μόντσου και Σίστο, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φαμπιάνο.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή Βεζένκοφ, ο clutch Πρίντεζης και η… δήλωση του ΜακΚίσικ

Το μπάτζετ, μάλιστα, θα ανέβει ακόμα περισσότερο αν, όπως όλα δείχνουν, ο Μορόν απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης για την επέκταση της συνεργασίας τους. Επιστρέφοντας στον Πάβισιτς, ήταν ένας παίκτης που δεν βρισκόταν στα αγωνιστικά πλάνα του Μάντζιου. Ο Άρης θα ήθελε, ιδανικά, να απεμπλακεί και από το συμβόλαιο του Πάρντο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.

Εκτός από τον Πάβισιτς, φαίνεται ότι ο Άρης είναι κοντά και στο να παραχωρήσει τον Παναγίδη, με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικό Άχνας. Ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή με την αποστολή της εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων, για το παιχνίδι (10/9) της προκριματικής φάσης του EURO 2025 με τα Νησιά Φερόε.

Οι άνθρωποι του Άρη πιστεύουν στον νεαρό εξτρέμ, όμως, με την πληρότητα που υπάρχει στη θέση του, δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν δανεικό, με τον Εθνικό Άχνας να είναι η ομάδα που θα τον αποκτήσει. Στη συμφωνία, μάλιστα, θα συμπεριλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες και το ότι ο Παναγίδης θα πάρει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής στην κυπριακή ομάδα. Κάτι που θα βοηθήσει και τον παίκτη, προκειμένου να επιστρέψει, πιο έτοιμος, στο τέλος της σεζόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΥΓ. Αρκετές είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Άρη για το διάστημα της ΔΕΘ και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Στο περίπτερο των κιτρινόμαυρων, μάλιστα, θα λειτουργήσει, μεταξύ άλλων και η μπουτίκ της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ