Άρης: Μονόδρομος η συσπείρωση κόντρα στα λάθη

Άρης: Μονόδρομος η συσπείρωση κόντρα στα λάθη

Ο οργανισμός Άρης θα πρέπει να είναι ενωμένος και ψύχραιμος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, ενώ λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις του έχουν στερήσει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, βρίσκει τον Άρη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς. Συγκομιδή που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, με βάση την εικόνα της ομάδας του Μάντζιου. Για την ακρίβεια, ο Άρης θα έπρεπε να είχε το απόλυτο των νικών.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έφτασαν, σίγουρα, σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, με εξαίρεση κάποια διαστήματα, στα τρία πρώτα παιχνίδια τους. Δεν ήταν στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, όπως δεν είναι, άλλωστε, απόλυτα έτοιμη και καμία από τις άλλες ομάδες. Ήταν όμως, σίγουρα, καλύτεροι, τόσο από τον Ατρόμητο, όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης, με τους οποίους έφεραν ισοπαλίες.

Διαβάστε επίσης: Show time: Τα κορυφαία γκολ του Γουίλιαν στην Αγγλία (vids)

Οι λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις στις δυο αυτές αναμετρήσεις, ήταν ο βασικός λόγος που ο Άρης δεν τις κέρδισε. Ανθρώπινα λάθη από διαιτητή και VAR, που στο Περιστέρι έδωσαν σε βάρος του Άρη πέναλτι που δεν υπήρχε, ενώ στο πρόσφατο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ακύρωσαν γκολ υπέρ του Άρη και δεν έδωσαν πέναλτι υπέρ του Μορόν, σε διπλό μαρκάρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή. Υπάρχει, επίσης, μια φάση,που ο Ντιαντί φεύγει μόνος του προς την αντίπαλη περιοχή και ο διαιτητής σταματάει το παιχνίδι, για να δείξει κίτρινη κάρτα στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Ο Άρης φυσικά και δεν άγγιξε το τέλειο σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη του. Αυτό είναι δεδομένο, όπως και το ότι θα γίνεται συνεχώς καλύτερος, όσο οι παίκτες του αρχίζουν να «δένουν» σαν σύνολο. Δεν είναι εύκολο, όμως, να κάνεις κριτική στο αγωνιστικό, όταν ακόμα και με τα όποια λάθη και αδυναμίες του, ο Άρης θα έπρεπε να έχει εννιά βαθμούς, αν δεν υπήρχαν τα ανθρώπινα αυτά διαιτητικά λάθη.

Η συσπείρωση γύρω από την ομάδα και η διατήρηση της ψυχραιμίας, είναι ο μοναδικός δρόμος για τον οργανισμό του Άρη, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Με πρωταρχικό στόχο την προστασία της ομάδας. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ.

ΥΓ. Ο Λορέν Μορόν πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση για την τρέχουσα σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναμένεται η απάντηση του στην πρόταση που του κατέθεσε ο Άρης για επέκταση του συμβολαίου του. Στην Ισπανία, πάντως, αναφέρουν ότι έχει αποφασίσει, ήδη, να συνεχίσει, ενώ από τον Άρη είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ