Το κεφάλι του Σαμόρα και το πέναλτι στον Μορόν

Το κεφάλι του Σαμόρα και το πέναλτι στον Μορόν

Ο Άρης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται αδικημένος από τις λανθασμένες αποφάσεις διαιτητή και VAR σε δυο κρίσιμες φάσεις, που έκριναν την έκβαση του χθεσινού (31/8) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στο χθεσινό (31/8) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα μπορούσε, όμως, παρόλα αυτά να πάρει τη νίκη επί του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης.

Σε δυο κρίσιμες φάσεις της αναμέτρησης, όμως, σε μαρκάρισμα πάνω στον Μορόν μέσα στη μεγάλη περιοχή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και στο γκολ που σημείωσε ο Μόντσου στο 87΄, διαιτητής και VAR έκαναν λάθος στις αποφάσεις τους. Λάθη που φυσικά είναι ανθρώπινα, όμως, όπως κρίνονται όλοι οι εργαζόμενοι, έτσι και οι συγκεκριμένοι, δεν εξαιρούνται της κριτικής.

Διαβάστε επίσης: Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Καλώς τον Ελ Κααμπί, καλώς τα 3-0

Σε ότι αφορά το γκολ του Ισπανού μέσου, από τις λήψεις που είδαμε από το συνδρομητικό κανάλι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι του Σαμόρα και όχι στο χέρι του. Άρα, το γκολ, έπρεπε να μετρήσει.

Ακόμα, ο Ρούμπεν Γκαρθία πρώτα πάτησε και στη συνέχεια κλώτσησε, πάνω στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα, τον Μορόν μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως, από το VAR δεν ενημέρωσαν τον διαιτητή να ελέγξει τη φάση, θεωρώντας, προφανώς λανθασμένα ότι δεν υπήρχε πέναλτι.

Ο Άρης, βέβαια, μετά το γκολ που σημείωσε ο Μορόν, από τον εξαιρετικό συνδυασμό του Σίστο με τον Μοντόγια και την εκτελεστική δεινότητα του Ισπανού πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Με τον Ισπανό φορ, επίσης, να δείχνει πόσο σημαντικός είναι για τον Άρη, καθώς πήρε μια φορά την μπάλα στο σημείο που έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα, ενώ τρία λεπτά αργότερα, θα μπορούσε να χριστεί και πάλι σκόρερ.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού στον τομέα της δημιουργίας. Με εξαίρεση, όμως, ένα δεκάλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του και άξιζε τη νίκη στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι κιτρινόμαυροι ήξεραν ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι τη δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα μπορούσαν, όμως, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές να έχουν πετύχει το απόλυτο και να πήγαιναν με διαφορετική ψυχολογία στη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΥΓ. Μόνο τα τυπικά απομένουν για να αποκτηθεί από τον Άρη ο Χουάνκαρ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι μια ασφαλής επιλογή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ