Άρης: Ο πάγκος δείχνει την αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή

Άρης: Ο πάγκος δείχνει την αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή

Οι Νταρίντα και Ζουλ, που ήταν το βασικό δίδυμο στα κεντρικά χαφ την περσινή αγωνιστική περίοδο, δεν θα ξεκινούν, πλέον, όπως όλα δείχνουν, στην ενδεκάδα, μετά την απόκτηση των ποιοτικών Σιφουέντες και Μόντσου.

Η ποιότητα στο ρόστερ του είναι το μεγάλο όπλο του Άρη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ειδικότερα, όταν αναφερόμαστε στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, η αναβάθμιση που έγινε, αποδεικνύεται και από τον πάγκο.

Οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ζαν Ζουλ είναι δυο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές. Ειδικά ο Τσέχος είναι ένας από τους «πυλώνες» του Άρη τα τελευταία χρόνια, ενώ μαζί με τον Ζουλ, αποτελούσαν το βασικό δίδυμο στα χαφ την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Ένας στόπερ… κίλερ: Τρομερό ξεκίνημα με 4 γκολ σε 4 ματς για τον Κωνσταντίνο Κωστούλα (vid)

Κάτι, που, όμως, δύσκολα θα ισχύσει και την τρέχουσα σεζόν, καθώς αμφότεροι μπορεί να εξέτισαν τις αγωνιστικές της ποινής τους, όμως, αναμένεται να καθίσουν στον πάγκο. Αυτό, άλλωστε, έγινε με τον Νταρίντα και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό, όταν και μπήκε σαν αλλαγή στη θέση του Γκαρθία και συνέβαλε τα μέγιστα το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε.

Με την εμφάνιση, άλλωστε, που πραγματοποίησαν στις Σέρρες οι Μόντσου και Σιφουέντες, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια στον Άκη Μάντζιο, σε ότι αφορά τις επιλογές του στα χαφ, για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπάρχουν, φυσικά, παιχνίδια, ειδικά στα εκτός έδρας ντέρμπι, που ο Άρης θα παραταχθεί, πιθανότατα, με ένα λιγότερο επιθετικογενές σχήμα και είναι πιθανόν να ξεκινήσει βασικός κάποιος εκ των Ζουλ ή Νταρίντα. Στις περισσότερες αναμετρήσεις, όμως, δύσκολα θα χαλάσει η τριάδα των Σιφουέντες, Μόντσου και Γκαρθία.

ΥΓ. Με την πληρότητα που υπάρχει στο ρόστερ του Άρη, είναι πιθανόν ο Μιχάλης Παναγίδης να παραχωρηθεί δανεικός στον Εθνικό Άχνας. Σωστή η συγκεκριμένη απόφαση, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός, τον οποίον πιστεύουν οι άνθρωποι του Άρη, θα πρέπει να πάρει χρόνο συμμετοχής.

ΥΓ1. Οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια τις επόμενες μέρες, προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαια των Πάβισιτς και Πάρντο, που δεν υπολογίζονται. Περιπτώσεις, πάντως, που μόνο εύκολες δεν είναι, καθώς αμφότεροι έχουν αρκετά υψηλά συμβόλαια.

ΥΓ2. Η μεταγραφή για την οποία «φουλάρει» ο Άρης τα τελευταία 24ωρα, είναι αυτή του αριστερού μπακ, που θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ. Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ σε ότι αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάληξη που θα έχει το θέμα της παραμονής του Μορόν, μετά την πρόταση που του κατέθεσαν οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης, για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ