Όπως ακριβώς τα είπε ο Μεντιλίμπαρ…

Όπως ακριβώς τα είπε ο Μεντιλίμπαρ…

Τα ζόρια, η τύχη, ο Έσε, οι Βέλντε και Γιάρεμτσουκ και οι μεταγραφές που έρχονται.

Δεν περίμενε κανείς να κάνει ο Ολυμπιακός υγιεινό περίπατο απέναντι στην Athens Kallithea το βράδυ της Δευτέρας. Όχι μόνο λόγω… παράδοσης όπου σχεδόν πάντα το πρώτο επίσημο ματς στα… χασομέρια του Αυγούστου έχει δυσκολίες αλλά και γιατί ακόμη η ομάδα δεν είναι έτοιμη στον βαθμό που θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Περιμένοντας να μπουν τα τελευταία κομμάτια του «παζλ» στη θέση τους, κομμάτια ιδιαίτερα σημαντικά για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μεντιλίμπαρ που επέλεξε την 11αδα που περιμέναμε όλοι και που όσο είχε τον Κρίστοφερ Βέλντε με κέφια έβλεπε και έναν καλό Ολυμπιακό για ένα μισάωρο. Μετά; Άρχισαν τα ζόρια καθώς ο αντίπαλος… ξεμύτισε και με πολύ καλή απόδοση είδε πως μπορεί να διεκδικήσει πράγματα απέναντι στον Ολυμπιακό που στην επανάληψη χωρίς τον Έσε πελάγωσε. Είναι ο Αργεντινός κομβικός παίκτης για τον Μεντιλίμπαρ και δεν είναι τυχαίο πως από αυτόν ξεκινάει η 11αδα.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και στη… μέση η Μπασκόνια: Τι συμβαίνει με τον περιζήτητο Ρογκαβόπουλο

Με τον Στάμενιτς να μπαίνει άρον-άρον έχοντας ακόμη δρόμο για να είναι στην κατάσταση που θέλει, τον Ντάνι Γκαρθία να παίζει για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα ο Ολυμπιακός έβγαλε «θέμα» στον άξονα και από την στιγμή που αναγκαστικά το γύρισε σε 4-4-2 το ματς άνοιξε. Με τον Ολυμπιακό να γίνεται πιο επιθετικός αλλά και πιο ευάλωτος στην μαχητική Athens Kallithea. Το καλό για τους ερυθρόλευκους είναι πως βρήκαν με την είσοδο του Γιάρεμτσουκ το γκολ (θα τον βοηθήσει ψυχολογικά) και συνάμα είχαν και την τύχη που χρειαζόταν για να κάνουν το 2Χ2. Δύσκολα, με κόπο, χωρίς (ξανά) να έχουν την απόδοση που θέλουν και πρέπει, όμως αυτή την περίοδο το ουσιαστικό είναι να… γράφει το κοντέρ.

Και να μπαίνουν στο κόλπο παίκτες σημαντικοί όπως ο Βέλντε, ο Γιάρεμτσουκ, ο Στάμενιτς, ο Ντάνι Γκαρθία που όλοι τους χρειάζονται ένα κλικ παραπάνω, ο καθένας στον τομέα του. Με τον χρόνο να βοηθάει, μαζί και η διακοπή που έρχεται μετά την Λαμία. Εκεί που είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα έχει πολλά να αντιμετωπίσει αν δεν φροντίσει να έχει καλύτερη εικόνα. Η Λαμία που πήρε βαθμό στην ΟΠΑΠ Αρένα και που στην έδρα της είναι ικανή για το καλύτερο, μην ξεχνάμε πως πέρσι νίκησε τον Ολυμπιακό.

Εκεί βεβαίως ο Μεντιλίμπαρ θα έχει διαθέσιμο τον Κάρμο που λογικά θα είναι στην 11αδα και τέσσερις καλές προπονήσεις στα πόδια όλων των παικτών. Ο Ολυμπιακός που ταυτόχρονα «φορτσάρει» και στο κομμάτι των μεταγραφών με τον ίδιο τον Μεντιλίμπαρ να προαναγγέλλει αφίξεις. Η ομάδα θέλει μεσοεπιθετικά και άλλη ενίσχυση, τόσο στην δημιουργία όσο και στα εξτρέμ, τα ονόματα που «παίζουν», γνωστά εδώ και καιρό. Οι αποφάσεις από τον Μεντιλίμπαρ έχουν παρθεί και η συνέχεια μέχρι και το τέλος των μεταγραφών θα είναι τουλάχιστον συναρπαστική…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ