Έβγαλε ποιότητα και κέρδισε 1-0 αντί για 4-0 ο Άρης

Έβγαλε ποιότητα και κέρδισε 1-0 αντί για 4-0 ο Άρης

Σαφώς βελτιωμένη η ομάδα του Μάντζιου κυριάρχησε απόλυτα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Σερρών, με τη συμπαράσταση των οπαδών του και με τον τερματοφύλακα Γκουγκεσασβίλι να είναι ο κορυφαίος του Πανσερραϊκού.

Ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της χθεσινής (24/8) αναμέτρησης στις Σέρρες και κέρδισε άνετα τον Πανσερραϊκό, ενώ αδικείται κατάφορα από το τελικό σκορ. Το σκορ (0-1) με βάση την εικόνα της αναμέτρησης αδικεί κατάφορά την ομάδα του Μάντζιου, καθώς το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να λήξει 4-0 και να μην προξενήσει την παραμικρή έκπληξη.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο, που βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση. Αγωνιζόμενος, όμως, ουσιαστικά εντός έδρας, καθώς οι οπαδοί του βρέθηκαν στο γήπεδο και στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες για την προσπάθεια τους. Με κορυφαίο παίκτη για τους γηπεδούχους τον τερματοφύλακα Γκουγκεσασβίλι.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός έκανε τους Βραζιλιάνους να… τρίβουν τα μάτια τους

Το ρόστερ των κιτρινόμαυρων έχει αναβαθμιστεί, ειδικά στη μεσαία γραμμή. Ο Άρης μπορεί να μην ακόμα απόλυτα έτοιμος, όμως, διαθέτει τρομερή ποιότητα. Στο πρώτο του παιχνίδι σαν βασικός ο Σιφουέντες έδειξε ότι είναι ένας ολοκληρωμένος «box to box» μέσος. Όχι μόνο για το γκολ που σημείωσε, αλλά και γενικότερα με τις κινήσεις του και το γεγονός ότι παίζει με το «κεφάλι ψηλά», ψάχνοντας με πάσες τους συμπαίκτες του.

Με τον Μόντσου δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κεντρικό δίδυμο και παρά το γεγονός ότι ο Γκαρθία δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης της πρεμιέρας, ο Άρης κυριάρχησε στα χαφ. Ακόμα, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Άρης έχει, πλέον, στο ρόστερ του εξτρέμ που έχουν την ατομική ενέργειας και επιζητούν το ένας εναντίον ενός, «πατώντας» στην αντίπαλη περιοχή.

Ειδικά για τον Ντιαντί, ότι και να πει κανείς, θα είναι λίγο. Ο πιτσιρικάς από τη Σενεγάλη δείχνει ότι διαθέτει σπάνιο ποδοσφαιρικό ταλέντο και αγωνιστικό θράσος και ότι ο Άρης έχει πετύχει διάνα με την απόκτηση του.

Εκπληκτική τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα, παίκτης που κάνει το απρόβλεπτο. Έχοντας κλείσει τα 18 του χρόνια πριν από 25 μέρες, περίπου και χωρίς να γνωρίζει άλλη γλώσσα, εκτός από τα γαλλικά, με ότι αυτό συνεπάγεται στη δυσκολία να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του.

ΥΓ. Ο γεμάτος ποιότητα Άρης, που είχε το προβάδισμα στο σκορ από το 35΄, δέχτηκε έξι κίτρινες κάρτες. Με αρκετά φάουλ σε βάρος του, ειδικά στα τελευταία λεπτά. Αυτή τη φορά, τουλάχιστον, δεν έγινε τόσο μεγάλο λάθος σε βάρος του και δεν διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα από διαιτητική απόφαση, όπως στο Περιστέρι.

ΥΓ1. Πραγματικά είναι απορίας άξιον το ότι σε ένα δημοτικό γήπεδο, ομάδας που αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία, ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σ΄ αυτή την κατάσταση, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με τραυματισμό οι παίκτες των δυο ομάδων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ