Ανώτερος, αν και ανέτοιμος, έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Άρης

Ανώτερος, αν και ανέτοιμος, έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι, έχοντας σημαντικές απουσίες, δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, όμως, ήταν καλύτεροι από τον Ατρόμητο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από το Περιστέρι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Αν θα ήθελε να κάνει κανείς μια σύντομη περίληψη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα μπορούσε να αναφέρει ότι ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία για να ξεκινήσει με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν βρίσκεται στο 100% από πλευράς ετοιμότητας και αυτό, ήταν, άλλωστε, κάτι που το γνωρίζαμε και πριν από την έναρξη του αγώνα. Ακόμα, είχε σημαντικά προβλήματα απουσιών, ενώ χρειάστηκε να γίνουν αλχημείες για να καλυφθούν συγκεκριμένες θέσεις, όπως για παράδειγμα του αμυντικού χαφ, όπου έπαιξε ο δεξιός μπακ Μοντόγια.

Διαβάστε επίσης: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Εμφάνιση πρωταθλήτριας στο Λονδίνο

Χωρίς τους Νταρίντα και Ζουλ, λοιπόν αλλά και χωρίς τους δυο βασικούς εξτρέμ του, τον Σουλεϊμάνοφ (δεξιά) και τον Σίστο (αριστερά), ο Άρης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι εκεί που ήθελε, χάρη στο λάθος του Κοσέλεφ στο 64ο λεπτό, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτογκόλ του Μπρόρσον.

Με την εικόνα που είχε το ματς, φαινόταν ότι μόνο ένα λάθος θα μπορούσε να στερήσει από τον Άρη τη νίκη και δυστυχώς για την ομάδα του Μάντζιου αυτό έγινε από τον Κουέστα, που έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης και υπέπεσε στο πέναλτι, με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου, ενώ κυνήγησε το γκολ και στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς, όμως, να βρει το δεύτερο γκολ.

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε για τον Άρη ο Γκαρθία, από τα πόδια του οποίου ξεκινούσε κάθε επιθετική προσπάθεια της ομάδας του. Πολύ καλός και ο Μάγιο, που κάνει ανεβάσματα, ενώ οι σέντρες του δημιουργούν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Ο Μόντσου δεν έχει φτάσει, ακόμα, στα επίπεδα που μπορεί, είναι, όμως, εκπληκτικός ο τρόπος που «βλέπει» γήπεδο, μοιράζοντας παιχνίδι. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις που άφησαν οι Φρίντεκ και Σιφουέντες στο ντεμπούτο τους, λίγες μέρες, μετά την ενσωμάτωση τους στις προπονήσεις. Ακόμα, δείγματα της ποιότητας και του ποδοσφαιρικού του «θράσους» έδωσε και ο νεαρός Ντιαντί.

Ο Άρης δεν έχει σίγουρα, ακόμα, ομοιογένεια, ενώ θα γίνουν δύο με τρεις προσθήκες, ακόμα, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Διαθέτει, όμως, ποιότητα στο ρόστερ του και όταν θα «δέσει» σαν ομάδα, θα μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Μέχρι τότε, θα πρέπει να έχει χάσει, τους λιγότερους δυνατούς βαθμούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ