Ολυμπιακός: Όλα στον καιρό τους, τώρα το 3Χ3

Ολυμπιακός: Όλα στον καιρό τους, τώρα το 3Χ3

Ο Ολυμπιακός έπαιξε τόσο-όσο για να κάνει ποδαρικό με το δεξί σε μια μεγάλη και απαιτητική σεζόν και το ζητούμενο αυτή την περίοδο είναι να συνεχίσει έτσι…

Πότε σήκωσε την μεγάλη κούπα στην ΟΠΑΠ Αρένα, πότε ξεκίνησε η προετοιμασία, πότε έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα σε μια χρονιά, έτσι και αλλιώς ιστορική που καλείται να την συνδυάσει με τα απαραίτητα… ασημικά.

Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να έχει σταθερότητα, ψυχραιμία, υπομονή, καλή απόδοση και επίδοση ατομικά και ομαδικά από ένα ρόστερ που έχει ποιότητα και που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Ολυμπιακός στον Βόλο έκανε το πρώτο βήμα, πήρε το πρώτο τρίποντο χωρίς να χρειαστεί να βάλει… δευτέρα. Με την πρώτη ταχύτητα ξεκίνησε, με την πρώτη τελείωσε.

Σε ένα γήπεδο που έχει ζήσει δύσκολες στιγμές και έχει περάσει πολλά όπως πέρσι, το εύκολο και άνετο τρίποντο έχει την σημασία του σε μια πρεμιέρα που πάντα κρύβει παγίδες. Είναι δεδομένο πως ο Μεντιλίμπαρ και όλοι στον Ολυμπιακό περιμένουν πολύ καλύτερη εικόνα από την ομάδα. Γιατί απλά μπορεί. Τα είπε ο Μεντιλίμπαρ που έτσι και αλλιώς δεν μασάει τα λόγια του.

Όπως είχε πει και πριν την πρώτη επίσημη σέντρα ότι το πιο σημαντικό από όλα αυτή την περίοδο είναι ένα. Το 3Χ3 μέχρι την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Η πρώτη νίκη ήρθε, ακολουθεί την Δευτέρα η Καλλιθέα στο Καραϊσκάκη και την 3η αγωνιστική άλλη μια δύσκολη εξόρμηση σε μια «αφιλόξενη» έδρα όπως η Λαμία. Τρία ματς όμως που οφείλει να κερδίσει ο Ολυμπιακός για να πάει ήρεμος στο πιο… ροκ πρόγραμμα που ακολουθεί μαζί με το Γιουρόπα Λιγκ και τις ευρωπαικές υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν.

Καλό λοιπόν το τριποντάκι και από εκεί και πέρα το καλό ποδόσφαιρο που θέλει ο Μεντιλίμπαρ και όλοι στον Ολυμπιακό θα έρθει στον καιρό του. Το ρόστερ άλλωστε ακόμη είναι υπό εξέλιξη και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι να συμβεί (που θα συμβεί) θα είναι προς το καλύτερο. Σύντομα άλλωστε θα έχουμε εκπλήξεις…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ