Άρης: Συλλέκτης βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές

Άρης: Συλλέκτης βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές

Πρωταρχικός στόχος για τους κιτρινόμαυρους στα πρώτα ματς πρωταθλήματος, μέχρι να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες και να επιστρέψουν οι τιμωρημένοι βασικοί, είναι να πάρουν θετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το αν αυτό θα συνοδευτεί και από καλές εμφανίσεις.

Ο Άρης ξεκινάει αύριο (18/8) τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, με την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Οι κιτρινόμαυροι δεν είναι, φυσικά, απόλυτα έτοιμοι για την πρεμιέρα, κάτι που ισχύει, εξάλλου και για τις περισσότερες ομάδες.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, μεταξύ των οποίων και οι Φρίντεκ και Σιφουέντες, που έκαναν μετρημένες προπονήσεις με τους νέους τους συμπαίκτες, αλλά και τον «παλιό» Φαμπιάνο, που δεν έχει κάνει, όμως, προετοιμασία.

Σε ότι αφορά, όμως, το παιχνίδι στο Περιστέρι, οι τρεις προαναφερθέντες θα βρίσκονται, πιθανότατα, στην αποστολή. Με τον Τσέχο αριστερό μπακ, μάλιστα, να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα, καθώς είναι ο μοναδικός παίκτης που η φυσική θέση είναι το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ακόμα ένα θετικό για τον Φρίντεκ, επίσης, είναι ότι αν ξεκινήσει στην ενδεκάδα, τότε θα «απελευθερώσει» τον Μοντόγια, καθώς ο τελευταίος είναι ο παίκτης που προτιμάει να χρησιμοποιήσει ως αμυντικό χαφ ο προπονητής του Άρη, με δεδομένο ότι οι Ζουλ και Νταρίντα είναι τιμωρημένοι. Εκτός από τους δυο προαναφερθέντες, την ποινή του (πέντε αγωνιστικές) θα εκτίσει και ο Σουλεϊμάνοφ.

Οι απουσίες βασικών παικτών, σε συνδυασμό με τους αρκετούς νέους παίκτες, οδηγούν τον Άρη στον μονόδρομο της βαθμοθηρίας στις πρώτες του αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Άρης δεν ψάχνει τις καλές εμφανίσεις στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά τα αποτελέσματα. Ουσιαστικά, θέλει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες, μέχρι να μην έχει απουσίες παικτών και μέχρι να βρουν «χημεία» οι νεοαποκτηθέντες παίκτες με τους παλιούς.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με τον Ατρόμητο, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές που θα κάνει ο Άκης Μάντζιος σε συγκεκριμένες θέσεις. Στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι ο Φετφατζίδης έχει προβάδισμα, χωρίς, όμως, να μπορεί να αποκλειστεί και η περίπτωση του νεαρού Ντιαντί, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο φιλικό με τη Λαμία.

Ακόμα, οι Σαμορά και Μορόν είναι οι δυο βασικοί υποψήφιοι για την κορυφή της επίθεσης. Σε ότι αφορά τον Ισπανό επιθετικό, μάλιστα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει γίνει ήδη κρούση, τόσο στον ποδοσφαιριστή, όσο και στον εκπρόσωπο του, από τους ανθρώπους του Άρη. Αυτό που τόνισαν οι κιτρινόμαυροι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ότι σε περίπτωση που δεν έρθει πρόταση για τον Μορόν, τότε είναι έτοιμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Ο Άρης, εξάλλου, θέλει να κρατήσει «ζεστό» τον Μορόν, καθώς αποτελεί την ιδανική λύση για την κορυφή της επίθεσης. Η παραμονή του Ισπανού, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες κινήσεις που έχουν γίνει, θα βοηθήσει τον Μάντζιο να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ