Ρέτσος, η δικαίωση…

Η καλύτερη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό και έναν σπουδαίο αθλητή και άνθρωπο

Από τα παιδιά που ματώνουν την φανέλα, που νοιώθουν πως το σήμα στην καρδιά δεν την γεμίζει απλά. Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με το καλημέρα και ξεχωρίζουν ακόμη. Παιδί που έζησε ένα απίθανο παραμύθι σε fast forward και βρέθηκε ξαφνικά λόγω τραυματισμών στα δύσκολα. Ταλέντο από τα λίγα στην Ευρώπη. Αθλητής με αντοχές στα δύσκολα όπως τα έζησε πέρσι σε μια από τις πιο… παλαβές σεζόν της καριέρας του. Άκρως επιτυχημένη στο τέλος της ημέρας.

Στα σκαλοπάτια της ΟΠΑΠ Αρένα λίγο πριν φύγει η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Πειραιά και τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κόνφερενς. Ένα μικρό πηγαδάκι με το μάτι του πρησμένο από τον τραυματισμό στον τελικό που όμως τον νίκησε και αυτόν. Όπως νίκησε και τις δύσκολες στιγμές που είχε στο χορτάρι αλλά και την στοχοποίηση που ξεφευγε από τα όρια της κριτικής.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Ρέτσος μέχρι το 2028 και έριξε… άγκυρα στο Λιμάνι! (pic)

Για τον Παναγιώτη Ρέτσο όλα αυτά ήταν μια μέρα ακόμη στη δουλειά. Έχει μάθει να αντέχει στα δύσκολα να μένει ταπεινός στα ευχάριστα. Παιδί μάλαμα, από αυτά που θες να γεμίζουν τα αποδυτήρια μιας ομάδας. Ένας συνδυασμός εντυπωσιακός για τον Ρέτσο που θα συνεχίσει μέχρι το 2028 στην ομάδα της καρδιάς του. Γιατί το αξίζει και γιατί ο Ολυμπιακός ξέρει να φροντίζει τα δικά του παιδιά. Ξέρει να επιβραβεύει. Μια κίνηση εξαιρετική για την ομάδα και για τον ίδιο τον παίκτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από