Άρης: Ο Ντιαντί και η «καμπάνα» ενόψει της πρεμιέρας

Άρης: Ο Ντιαντί και η «καμπάνα» ενόψει της πρεμιέρας

Η εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού Σενεγαλέζου δεν στάθηκε αρκετή για να διώξει τον προβληματισμό από την άσχημη εμφάνιση του Άρη στο χθεσινό (10/8) φιλικό με τη Λαμία, ενώ θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο εκτός έδρας ματς (18/8) της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματοςμε τον Ατρόμητο.

Η χθεσινή (10/8) φιλική αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν ήταν απλά «καμπανάκι», αλλά «καμπάνα», που – θα πρέπει να – ήχησε στα αποδυτήρια και να αφυπνίσει, ενόψει της πρεμιέρας (18/8) του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Δεν ήταν το αποτέλεσμα, η ήττα με 1-0 από τη Λαμία, δηλαδή, που προβλημάτισε λίγες μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τους κιτρινόμαυρους. Ήταν η εικόνα του Άρη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μισό, που βελτιώθηκε, κάπως, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 80΄, για να δούμε να ανεβάζει ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο κερδήθηκε το…Μάρτιο

Ο Άρης είχε ξεκάθαρο πρόβλημα στην ανάπτυξη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν μπορούσε να παίξει κάθετα και έδειχνε εγκλωβισμένος από την τακτική της Λαμίας, ενώ δεν «βγήκε» στον Μάντζιο η επιλογή του Βέλεθ στα χαφ.

Το ότι ο προπονητής, βέβαια, αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον Ισπανό στη συγκεκριμένη θέση και όχι τον Μοντόγια – καθώς είναι τιμωρημένος ο Ζουλ – , που τα πήγε σαφώς καλύτερα, φταίει το γεγονός ότι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ο Άρης δεν έχει πάρει αριστερό μπακ.

Παρεπιπτόντως, η παρουσία του Φεράρι, στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε σημαντικά. Αυτός, φυσικά, που έκλεψε, απροσδόκητα είναι η αλήθεια, την παράσταση, ήταν ο Ντιαντί. Ο 18χρονος Σενεγαλέζος μπορεί τακτικά να χρειάζεται πολύ δουλειά, είναι, όμως, εμφανές ότι διαθέτει ταλέντο και ποδοσφαιρικό θράσος. Πρόκειται για ένα ακατέργαστο «διαμάντι», που λάμπει.

Το γεγονός, βέβαια, ότι μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, το μοναδικό πράγμα που έκανε όσους φίλους του Άρη παρακολούθησαν το παιχνίδι να χαμογελάσουν, είναι η απόδοση του 18χρονου Ντιαντί, αποτελεί από μόνο του αιτία προβληματισμού.

Ο Άρης ήταν σίγουρα καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο, όμως, χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα. Φυσικά, χρειάζεται να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του. Ο Άρης θα είναι σίγουρα καλύτερος, όταν θα συμπληρώσει το ρόστερ του και θα καλύψει τα κενά του σε καίριες θέσεις.

Μέχρι να γίνει, όμως, αυτό και μέχρι να «δέσει» η ομάδα, στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δηλαδή, θα πρέπει να τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα και οι βαθμοί, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα τους κατακτήσει. Αρχής γενομένης από την κυριακάτικη (18/8) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ