Άρης: Το πρότζεκτ του Σίντκλεφ και οι υπόλοιπες κινήσεις

Ο19χρονος διεθνής Σουηδός τερματοφύλακας, που αναμένεται να ταξιδέψει σήμερα (9/8) στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να αποδειχθεί «λίρα εκατό» για τους κιτρινόμαυρους, που πρέπει να πατήσουν «γκάζι», για να ολοκληρώσουν και τις υπόλοιπες κινήσεις τους.

Ο Φίλιπ Σίντκλεφ είναι πιθανόν να ταξιδέψει σήμερα (9/8) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, που έχει συμφωνήσει σε όλα τόσο με τον παίκτη όσο και με την Μπρομαποϊκάρνα. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η μεγάλη αυτή διάρκεια του συμβολαίου έχει να κάνει τόσο με το νεαρό της ηλικίας του ποδοσφαιριστή, όσο και με το πόσο πολύ τον πιστεύουν στον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι κινήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα όλο αυτό το διάστημα και κατάφεραν να τον φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ βρισκόταν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως η Βασιλεία, που τον είχε υπό «στενή» παρακολούθηση.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ξεκινάμε για νέες περιπέτειες – Πάμε για ακόμα μεγαλύτερα τρόπαια» (vid)

Η αλήθεια είναι ότι ο Σίντκλεφ μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ για τον Άρη και να αποδειχθεί «λίρα εκατό». Δίπλα σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, όπως είναι ο Κουέστα, σε έναν ακόμα εξελίξιμο κίπερ, όπως ο Κυριαζής και υπό τις οδηγίες ενός εξαιρετικού προπονητή τερματοφυλάκων, του Γιάννη Πλαβούκου.

Ο νεαρός Σουηδός βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά, καθώς από την περσινή σεζόν ήταν βασικός. Η Μπρομαποϊκάρνα μπορεί να μην ανήκει στις τοπ ομάδες της Σουηδίας, αυτό, όμως, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του τερματοφύλακα της, καθώς δέχεται περισσότερες επιθέσεις. Έργο στο οποίο ανταποκρίθηκε εξαιρετικά.

Ο Σίντκλεφ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον Άρη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, προκειμένου να αποδώσει η επένδυση που έχει γίνει από τους κιτρινόμαυρους, που θα καταβάλουν 1.500.000 ευρώ, συνολικά, για τον ποδοσφαιριστή.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα παίζει βασικός σε κάθε παιχνίδι. Αποκτήθηκε, εξάλλου, για δεύτερος. Στο χέρι του είναι, όμως, να αποδείξει ότι αξίζει χρόνο συμμετοχής και να επιβεβαιώσει τα πολύ καλά λόγια που συνόδεψαν την απόκτηση του από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης, φυσικά, «τρέχει» πλέον για να ολοκληρώσει, όσο το δυνατόν πιο σύντομα και τις υπόλοιπες κινήσεις που απαιτούνται για να συμπληρώσει το ρόστερ του. Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται και η άφιξη του Σιφουέντες, ενώ προχωρημένες είναι και οι επαφές με τον Τσέχο αριστερό μπακ, Φρίντεκ, που έμεινε ελεύθερος από τη Λουκέρνη.

Ακόμα, οι κιτρινόμαυροι ψάχνουν ακόμα έναν αριστερό μπακ, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν δεύτερο επιθετικό. Είναι πιθανόν, επίσης, να αποκτήσουν έναν αμυντικό χαφ και έναν δεξιό εξτρέμ. Με τον χρόνο, όμως, να έχει, ήδη, αρχίζει να πιέζει.

ΥΓ. Σαφώς βελτιωμένη η εικόνα του Μορόν στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στην Ελμπασάνι, σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας. Ο Άρης χρειάζεται την ποιότητα του Ισπανού επιθετικού, που δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι θα πρέπει να δείξει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από