Ολυμπιακός: Ένα και καλό στη γιορτή στο Καραϊσκάκη!

Ολυμπιακός: Ένα και καλό στη γιορτή στο Καραϊσκάκη!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει σπίτι του για το μεγάλο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ που αποτελεί γιορτή για όλους – Το μοναδικό εντός έδρας φιλικό, η ερυθρόλευκη φανέλα, τα ευρωπαϊκά τρόπαια και η αύρα Πρέμιερ Λιγκ

Από εκείνο το μαγικό βράδυ της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο φινάλε μιας σεζόν που θα μείνει στη ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια γιορτή για το ποδόσφαιρό μας, μια μεγάλη γιορτή για τα εκατομμύρια των οπαδών του Ολυμπιακού που γιόρτασαν την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του Κόνφερενς Λιγκ, λίγες εβδομάδες μετά από το Youth League.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο σπίτι του για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, έχοντας δώσει ήδη έξι φιλικά ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας του. Τέσσερα κατά την παραμονή του στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο, δύο στην Ιταλία πριν λίγες μέρες.

Οδεύοντας προς το φινάλε της προετοιμασίας, μια και η πρώτη επίσημη σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17 Αυγούστου στον Βόλο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σε μια ακόμη γιορτή, στο Καραϊσκάκη που θα υποδεχθεί τις ευρώ-κούπες αλλά και τη νέα ερυθρόλευκη ριγωτή που θα φορέσουν για πρώτη φορά οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Με την αύρα της Πρέμιερ Λιγκ που φέρνει η Νότιγχαμ Φόρεστ στο Φαληρικό στάδιο, έτοιμη για την τρίτη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στα χρόνια που και οι δύο ιστορικοί σύλλογοι διοικούνται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός που θα δώσει το πρώτο και μοναδικό φιλικό ματς στα πλαίσια της προετοιμασίας του στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Αγγλική ομάδα που και αυτή το βλέπει ως πρόβα τζενεράλε για τις μεγάλες απαιτήσεις που έχει η χρονιά που ξεκινάει την άλλη εβδομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε μια βραδιά, γιορτή για όλους που θα βρεθούν στο Φαληρικό στάδιο.

Από τους προπονητές και τους παίκτες που θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε ένα απαιτητικό ματς έως τους οπαδούς που θα βρεθούν για να αποθεώσουν τους Κυπελλούχους Ευρώπης που κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην σεζόν που κλείνει ο σύλλογος 100 χρόνια, αλλά και την Νότιγχαμ των δύο Κυπέλλων Πρωταθλητριών στην ιστορία της και μιας νέας προσπάθειας για να ισχυροποιείται όλο και περισσότερο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ