Άρης: Δοκιμές, νέα πρόσωπα και ανάγκη για ενίσχυση

Άρης: Δοκιμές, νέα πρόσωπα και ανάγκη για ενίσχυση

Ο Άκης Μάντζιος δοκίμασε και πάλι αρκετά πράγματα στο χθεσινό (6/8) φιλικό με την Ελμπασάνι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους Μάγιο και Μόντσου να κάνουν το ντεμπούτο τους και τον Άρη να μην φτάνει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ενώ χρειάζεται να αποκτηθούν άμεσα παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις.

Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετράει σε ένα φιλικό παιχνίδι και σε ότι αφορά το χθεσινό (6/8) του Άρη με την Ελμπασάνι, το μόνο που μπορεί να κρατήσει κανείς σε ότι αφορά την ισοπαλία, είναι ότι η ομάδα του Μάντζιου κυνήγησε μέχρι το τέλος το γκολ και δικαιώθηκε, έστω και στις καθυστερήσεις.

Ο Άρης φυσικά και δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στην αναμέτρηση με την αλβανική ομάδα. Κάθε άλλο, μάλιστα. Κάνοντας πολλές δοκιμές ο προπονητής του και με ριζικές αλλαγές στην ενδεκάδα σε κάθε ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί να διαρρεύσει topless φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον

Ειδικά, βέβαια, σε ότι αφορά το πρώτο μισό της αναμέτρησης, η συγκεκριμένη ενδεκάδα που χρησιμοποιήθηκε, δεν πρόκειται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να παίξει ποτέ ξανά μαζί. Με τον νεαρό Ντιαντί, πάντως, να δείχνει στα πρώτα 15-20 λεπτά, ότι έχει ταλέντο, ταχύτητα, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά στο τακτικό κομμάτι.

Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Άρη έκαναν και οι δυο Ισπανοί, Μάγιο και Μόντσου, με την εικόνα τους να είναι θετική, με βάση τις συνθήκες. Χωρίς να γνωρίζουν, δηλαδή τους συμπαίκτες τους, καλά καλά. Ο δεύτερος, ειδικά, έδειξε διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά και να αναλάβει την εκτέλεση των στημένων φάσεων.

Εκτός από τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Μάντζιος, εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Νταρίντα και οι Κουέστα και Σίστο, που αισθάνθηκαν ενοχλήσεις. Ο Άρης βρήκε απέναντι του μια ομάδα, που έπαιξε, όπως θα αγωνιστει το 80% των αντιπάλων του στο «Κλεάνθης Βικεκίδης». Με μαζική άμυνα και προσπάθεια να κλείσει τους διαδρόμους. Ακόμα και καθυστερήσεις έκαναν οι παίκτες της αλβανικής ομάδας. Ιδανική προσομοίωση για τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Με όλα τα ελαφρυντικά, λοιπόν, των απουσιών και των ελλείψεων και των δοκιμών, ο Άρης θα πρέπει να βρει τρόπο να κερδίζει τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Δεν επιτρέπεται να χάσει, στη νέα σεζόν, βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Έγινε, επίσης, ξεκάθαρο και χθες, ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις. Όπως αυτή του αριστερού μπακ, του δεύτερου τερματοφύλακα και του κεντρικού αμυντικού. Θα πρέπει, επίσης, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Μορόν. Δεν έχει την πολυτέλεια ο Άρης να στερείται της ποιότητας του Ισπανού επιθετικού, που κάνει τη διαφορά, ακόμα και όταν δεν του «βγαίνουν» οι φάσεις, όπως έγινε στο χθεσινό ματς με την Ελμπασάνι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ