Άρης: Η ενδεκάδα, ο πόλος έλξης και η αναμονή

Ο Άκης Μάντζιος είναι λογικό να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο αυριανό (6/8) φιλικό με την Ελμπασάνι σε παίκτες που υπολογίζονται για το βασικό σχήμα της πρεμιέρα του πρωταθλήματος και περιμένει και τις υπόλοιπες μεταγραφές, ενώ η παρουσία των Μάγιο και Μόντσου αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης μπαίνει, ουσιαστικά, από σήμερα (5/8) στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Τόσο το αυριανό φιλικό με την Ελμπασάνι, όσο και το σαββατιάτικο με τη Λαμία, θα δώσουν στον Άκη Μάντζιο την ευκαιρία να κάνει τις τελικές του δοκιμές.

Είναι λογικό ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, όσο πλησιάζει η ημέρα έναρξης της Σούπερ Λιγκ, να έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τόσο στο φιλικό με την ομάδα της Αλβανίας, όσο και – ακόμα περισσότερο – με τη Λαμία, αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο χρόνο προσαρμογής σε παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι σίγουρο, ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας. Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων, όμως, που απέδωσε δικαιοσύνη, ακυρώνοντας την τιμωρία των ποδοσφαιριστών του Άρη, που είχε επιβληθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, έχει πολλές επιλογές στη διάθεση του.

Περιμένει, βέβαια, και την ολοκλήρωση και άλλων μεταγραφικών κινήσεων και κυρίως αυτές του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού – αμφότεροι θα λογίζονται για την ενδεκάδα – , καθώς και ενός δεύτερου τερματοφύλακας και ενός εφεδρικού φορ.

Αυτές είναι, άλλωστε, και οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται να εντείνουν τις προσπάθειες τους οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές μέσα στην επόμενες μέρες.

Πόλος έλξης σε ότι αφορά το φιλικό παιχνίδι της Τρίτης με την Ελμπασάνι, θα αποτελέσει, εκτός, φυσικά από το ότι πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση επί ελληνικού εδάφους και η παρουσία των Ούγκο Μάγιο και Μόντσου Ροντρίγκεθ.
Οι δυο Ισπανοί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν αποκλείεται ο τελευταίος να ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα.

ΥΓ. Τα εισιτήρια για το φιλικό με την Ελμπασάνι θα κυκλοφορήσουν αύριο (5/8), ενώ χρειάζεται προσοχή, καθώς για πρώτη φορά θα ισχύει ο νέος τρόπος εισόδου στα γήπεδα, μετά τη σχετική κυβερνητική απόφαση. Στην ανακοίνωση, πάντως, της ΠΑΕ Άρης, υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.

ΥΓ1. Απίστευτος ο Λευτέρης Πετρούνιας, που έκανε συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των κρίκων και κέρδισε το τρίτο μετάλλιο στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από