Το έργο τέχνης του «Μέντι» και το «κέντημα» Βέλντε…

Το έργο τέχνης του «Μέντι» και το «κέντημα» Βέλντε…

Η εικόνα του Ολυμπιακού στην Ιταλία, ειδικά κόντρα στην Ρόμα δείχνει τον δρόμο της ομάδας

Μια προετοιμασία σε σωστές βάσεις, ένα πλάνο που πηγαίνει «ρολόι», ένας προπονητής που ξέρει την ομάδα, ξέρει τι θέλει και πώς να το εφαρμόσει για να έχει το κατάλληλο αποτέλεσμα και ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα, ταλέντο και «δίψα».

Ή αλλιώς; Ο Ολυμπιακός που δημιουργείται σωστά, σταθερά και μεθοδικά από όλους στο μεγάλο λιμάνι.
Η εικόνα του Ολυμπιακού έως τώρα δείχνει αναμφίβολα τον δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Βέλντε: «Υπέροχο συναίσθημα να είσαι στο γήπεδο με αυτή την ομάδα»

Αν ρωτήσεις στον Ρέντη θα σου πουν πως η φετινή προετοιμασία είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Όσο για τον «Μέντι»; Κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται για να βελτιώνει μέρα με την μέρα μια δυνατή ομάδα που έχει στα χέρια του.

Ένα… έργο τέχνης για τον Βάσκο προπονητή που έχει ήδη ξεπεράσει όλους τους προκατόχους του με όσα πέτυχε την σεζόν που μας πέρασε αλλά ξέρει πως έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση στα 100 χρόνια του κορυφαίου Ελληνικού συλλόγου. Και για αυτό δουλεύει μεθοδικά παρουσιάζονται ήδη μια εικόνα απολαυστική.

Γιατί δεν είναι μόνο οι τίτλοι, είναι και το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού να βλέπει. Έναν Ολυμπιακό επιθετικό, κυρίαρχο, μαχητικό. Με νοοτροπία νικητή με όποιους και αν παίζει, όποιον αντίπαλο και αν έχει απέναντί του. Η εικόνα του Ολυμπιακού και στην Ιταλία ήταν εξαιρετική. Και αν η Τερνάνα δεν προσφέρεται για μεγάλα λόγια, η πανάκριβη και ισχυρή Ρόμα αποτέλεσε ένα σημαντικό τεστ για τα παιδιά του Μεντιλίμπαρ.

Και το πέρασαν και αυτό με απόλυτη επιτυχία. Με τον Πιρόλα στο κέντρο της άμυνας να έχει καλή παρουσία, τον Μπακούλα να κάνει εξαιρετικό ματς δίπλα στον Ντόη στον άξονα, τον Κωστούλα στην επίθεση να συνεχίζει τις καλές παρουσίες και τον Κρίστοφερ Βέλντε να αποτελεί το… κέντημα στο έργο τέχνης του Μεντιλίμπαρ.

Ο Νορβηγός που μας συστήθηκε με… κρότο. Απολαυστικός απέναντι στους Ρωμαίους. Τα έχει όλα και συμφέρει. Κέρδισε το πέναλτι, είχε δοκάρι. Με την Τερνάνα σκόραρε. Δαιμόνιος εξτρέμ με ένα «πακέτο» εξαιρετικό σε τεχνική, εκρηκτικότητα, αίσθηση του γκολ, παρουσία στην αντίπαλη περιοχή, μαχητικότητα και τσαμπουκά και βοήθεια ανασταλτικά. Τι άλλο να ζητήσει ο Μεντιλίμπαρ;

Ένας Ολυμπιακός που έως τώρα βαδίζει σε σωστό μονοπάτι και σκορπάει αισιοδοξία. Με τους παλιούς, τους νέους και τα πιτσιρίκια του που εντυπωσιάζουν. Χωρίς καν να έχουμε δει ακόμη όλη την ομάδα με τους Ελ Καμπί, Στάμενιτς, Γκαρθία να είναι εκτός, τον Γιάρεμτσουκ που έπαιξε με την Τερνάνα να θέλει λίγο χρόνο παραπάνω για να είναι στο 100% και με μεταγραφές που θα γίνουν δεδομένα και θα επηρεάσουν τον βασικό κορμό. Φανταστείτε τι καλύτερο έρχεται λοιπόν…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ