Ο ηγέτης της Βαγιαδολίδ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο ηγέτης της Βαγιαδολίδ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Μόντσου δεν ήταν απλά ένας πολύ καλός παίκτης αλλά ο κινητήριος μοχλός της ισπανικής ομάδας, με προσφορά τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια και από αγαπημένο παιδί του Πάουλο Πετσολάνο, έρχεται να «λύσει» τα χέρια του Άκη Μάντζιου.

Ο Μόντσου Ροντίγκεθ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/8) στη Θεσσαλονίκη και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη. Το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη κίνηση για τους κιτρινόμαυρους, στα «χαρτιά», τουλάχιστον, καθώς όλοι κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, φαίνεται από τη στεναχώρια που προκάλεσε η αποχώρηση του από τη Βαγιαδολίδ στον προπονητή του, Πάουλο Πετσολάνο, αλλά και στους οπαδούς.

Ο 25χρονος Ισπανός δεν ήταν απλά ένας πολύ καλός παίκτης για τη Βαγιαδολίδ, από την οποία αποχωρεί μετά από 92 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 11 γκολ και έχοντας μοιράσει και εννιά ασίστ. Ήταν ο ηγέτης της στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή επετειακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια του συλλόγου

Ήταν το αγαπημένο παιδί του προπονητή της, που τον χρησιμοποίησε περισσότερο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή την περσινή απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο, που κατέληξε στην επιστροφή της  Βαγιαδολίδ στη Λα Λίγκα.

Διαβάζοντας, κανείς, τις αναφορές στα ισπανικά ΜΜΕ, αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα του ήταν ο Μόντσου, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια. Εκτός από ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο Άρης «αγοράζει» και προσωπικότητα. Κάτι που ισχύει, φυσικά και με τον έτερο νεοαποκτηθέντα Ισπανό, τον εμβληματικό πρώην αρχηγό της Θέλτα, Μάγιο.

>Ακόμα, εντυπωσιακό είναι το πόσο δυσαρεστήθηκαν από την αποχώρηση του Μόντσου και την μεταγραφή του στον Άρη, οι οπαδοί της Βιγιαρεάλ. «Μια είδηση που δεν ήθελαν να πιστέψουν, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα «El Espanol».

Ο Πετσολάνο χάνει έναν παίκτη που του έκανε όλες τις δουλειές στον χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Άκης Μάντζιος έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Μόντσου Ροντρίγκεθ ήρθε να του «λύσει» τα χέρια και να αναβαθμίσει ποιοτικά τη μεσαία γραμμή του Άρη. Όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι μπορεί να τα καταφέρει.

ΥΓ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα του Άρη η απόκτηση ενός «εξαριού», λόγω του μεγάλου αριθμού των χαφ που υπάρχουν. Βρισκόμαστε, μάλιστα, εν αναμονή της άφιξης και του Σιφουέντες, ενώ εκτός από τον Ζουλ, φαίνεται ότι υπάρχει η πρόθεση να χρησιμοποιηθούν στη θέση αυτή και οι Μοντόγια και Βέλεθ.

ΥΓ 1. Η δικαίωση του Άρη, για την υπόθεση των μεταλλίων του τελικού του Κυπέλλου, ήταν ο μοναδικός δρόμος που υπήρχε για την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Οι κιτρινόμαυροι, άλλωστε, είχαν τιμωρηθεί, για κάτι που δεν έκαναν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ