Άρης: Ο Διούδης και οι πέντε ποιοτικές μεταγραφές

Άρης: Ο Διούδης και οι πέντε ποιοτικές μεταγραφές

Αν οι κιτρινόμαυροι αποκτήσουν τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα θα έχουν κάνει μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ τους, με τα υπάρχοντα δεδομένα, όμως, θα πρέπει να αποκτήσουν πέντε ακόμα, τουλάχιστον, παίκτες για το βασικό σχήμα, προκειμένου να διεκδικήσουν τον στόχο της τετράδας.

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Σωκράτη Διούδη, καθώς έχει καταθέσει πρόταση στον Έλληνα τερματοφύλακα και οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, ενώ απομένει μόνο το να λύσει το συμβόλαιο του με την πολωνική Ζαγκλιέμπε.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη, ενόψει της επόμενης σεζόν, μετά την αγορά των δικαιωμάτων του Σάπι Σουλεϊμάνοφ και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χουλιάν Κουέστα.

Διαβάστε επίσης: Tο νέο σήμα του Ολυμπιακού στις προπονητικές εμφανίσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων (pics)

Παράλληλα, σε συνδυασμό με την παρουσία του Ισπανού τερματοφύλακα, οι κιτρινόμαυροι θα διαθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από την εστία τους, ένα από τα καλύτερα, χωρίς, αμφιβολία, του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ η τριάδα θα συμπληρωθεί με τον νεαρό Κυριαζή.

Η παρουσία του Διούδη, μάλιστα, αναμένεται να κάνει καλό και στον Κουέστα, που θα έχει ανταγωνισμό για τη θέση του βασικού και δεν θα θεωρείται δεδομένη η παρουσία του, όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Σε συνδυασμό με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του Ισπανού τερματοφύλακα, μάλιστα, αυτό μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για τον Άρη.

Η ενδεχόμενη απόκτηση του Διούδη – το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες- θα είναι σίγουρα μια πολύ καλή αρχή για τον Άρη, σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ του, θα πρέπει, όμως, να ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις.

Οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του ρόστερ, να προχωρήσουν σε ακόμα πέντε ποιοτικές μεταγραφές, τουλάχιστον, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αποκτήσουν έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό, που θα αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο, έναν αριστερό μπακ, έναν αριστερό εξτρέμ, ένα δεξιό εξτρέμ, που μαζί με τον Σουλεϊμάνοφ θα διεκδικούν τη θέση στην ενδεκάδα και ένα «εξάρι».

Σε ότι αφορά τον αμυντικό χαφ, μάλιστα, θα πρέπει να γίνει και οικονομική υπέρβαση, καθώς πρόκειται για νευραλγική θέση και θα πρέπει ο παίκτης να μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον Άρη. Πέντε κινήσεις, λοιπόν, με παίκτες που θα λογίζονται για βασικοί, από το πάνω «ράφι», προκειμένου να δείξει η ΠΑΕ ότι είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει και εμπράκτως τον στόχο της διεκδίκησης θέσης στην πρώτη τετράδα, που έχει θέσει με την απόφαση της να ψηφίσει το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος.

ΥΓ. Απίστευτη και εξοντωτική η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, για τιμωρία ολόκληρης της αποστολής του Άρη με ποινή δύο αγωνιστικών για την υπόθεση των μεταλλίων, τα οποία παρέλαβαν τελικά οι κιτρινόμαυροι στα αποδυτήρια, μετά τον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Απόφαση που ελήφθη παρά τις μαρτυρίες μελών της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, ότι ποτέ δεν κλήθηκαν οι κιτρινόμαυροι να τα παραλάβουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ