Βάζει στόχο την τετράδα, αλλά θα πρέπει να τον υποστηρίξει ο Άρης

Βάζει στόχο την τετράδα, αλλά θα πρέπει να τον υποστηρίξει ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι δείχνουν, με την απόφαση τους να ταχθούν υπέρ του νέου συστήματος διεξαγωγής των πλέι οφ του πρωταθλήματος, ότι θέλουν να μπουν «σφήνα» στην πρώτη τετράδα, όμως, θα πρέπει να αποδείξουν και με τις κινήσεις που θα γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Άρης δεν περίμενε την ψηφοφορία, σε ότι αφορά τις αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ του πρωταθλήματος και έκανε ξεκάθαρη τη θέση του. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν τη στήριξη τους στο νέο φορμάτ της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ενώ αναμένεται να το ψηφίσουν και στη συνεδρίαση της Super League.

Η αλήθεια είναι ότι προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς, η συγκεκριμένη στάση της ΠΑΕ Άρης. Αυτό, όμως, που δεν επιδέχεται της παραμικρής αμφιβολίας, είναι ότι με την κίνηση τους αυτοί οι κιτρινόμαυροι κάνουν ξεκάθαρο ότι στόχος τους είναι η πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Δεν θα ψήφιζαν, αλλιώς, το να συμμετέχουν στα πλέι οφ του τίτλου, μόνο οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η έως και την 4η θέση.

Διαβάστε επίσης: Μεθυσμένοι παίκτες της Εθνικής Κροατίας τσακώθηκαν με Έλληνες σε νυχτερινό κέντρο (vid)

Δεν είναι, βέβαια, κάτι που θα επιχειρήσει να πετύχει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο Άρης, καθώς έχει καταφέρει δυο φορές να τερματίσει στην τρίτη θέση. Με την κίνηση του αυτή ο Άρης έστειλε το μήνυμα στους άλλους τέσσερις μεγάλους, ότι δεν φοβάται την αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των πλέι οφ.

Εκτός, όμως, από τη σημασία που έχει, από μόνη της, σε ότι αφορά τον τομέα της επικοινωνίας η συγκεκριμένη κίνηση, θα πρέπει να υποστηριχθεί και με πράξεις. Εκτός από τα λόγια, λοιπόν, θα πρέπει εμπράκτως να αποδειχτεί ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.

Πως θα γίνει αυτό; Με τις κινήσεις που γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τόσο σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης, όσο και στην στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μετά την επικοινωνία του στόχου, λοιπόν, θα πρέπει να «μιλήσουν» και τα έργα.

ΥΓ. Ο Άρης ξεκίνησε και πάλι τη δραστηριότητα του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, στοχεύοντας σε δύσκολες περιπτώσεις από το πάνω «ράφι». Παίκτες που δεν είναι εύκολο να αποκτήσει μια ομάδα – και όχι μόνο ο Άρης – στις αρχές Ιουλίου, καθώς εξετάζουν τις επιλογές τους, χωρίς να βιάζονται.

ΥΓ1. Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχει αλλάξει η συγκεκριμένη τακτική, με τους κιτρινόμαυρους να ακολουθούν πιο ορθολογικό δρόμο, με ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν και είναι πιο βατές περιπτώσεις. Θα πρέπει, πάντως, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, να έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες κινήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ