Άρης: Ξεκινάει την προετοιμασία αλλά χρειάζεται κινήσεις που θα φέρουν ηρεμία

Άρης: Ξεκινάει την προετοιμασία αλλά χρειάζεται κινήσεις που θα φέρουν ηρεμία

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών των κιτρινόμαυρων ενόψει της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σήμερα (1/7), όμως, άπαντες, θα πρέπει να αποδείξουν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα λειτουργήσει πιο οργανωμένα, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι αυτός που φέρει την ευθύνη για την στελέχωση του

Ο Άρης ξεκινάει από σήμερα (1/7) και επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, οι παίκτες των κιτρινόμαυρων θα χωριστούν σε γκρουπ και θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Η «πρώτη» του Άρη δεν γίνεται, σίγουρα, υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, μετά την αποτυχία της προηγούμενης σεζόν και την απώλεια του Κυπέλλου. Ακόμα, αυτή είναι η πρώτη φορά, μετά από πέντε χρόνια, που οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο μόνος δρόμος για να αλλάξει το συγκεκριμένο κλίμα, καθώς είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει στεναχώρια και αγωνία, είναι οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει να αποδείξουν, εμπράκτως, ότι έχουν μάθει από τα λάθη της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με πρώτο, φυσικά, απ΄ όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη. Το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των οπαδών του Άρη δεν απαξιώνει την μέχρι τώρα προσφορά του. Με δεδομένο, όμως, ότι αγώνες δεν υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή για να αλλάξει η κατάσταση μέσω αποτελεσμάτων, το μόνο που μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα είναι οι πράξεις.

Να αποδειχτεί, δηλαδή, εμπράκτως, ότι έχει αντιληφθεί πόσο σημαντική είναι για τη λειτουργία του Άρη η σωστή οργάνωση και η στελέχωση τόσο της ΠΑΕ, όσο και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμα, σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν, θα πρέπει να περιοριστούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, τα λάθη. Φυσικά δεν μπορούν να «βγουν» σε μια ομάδα όλες οι επιλογές, όμως, ο Άρης θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό. Να γίνουν σωστές επιλογές, σε κομβικές θέσεις, όπως είναι το «εξάρι» αλλά και ο αριστερός εξτρέμ. Στον Άρη γνωρίζουν ότι μόνο οι πράξεις μπορούν να αλλάξουν το κλίμα και αυτή είναι η μοναδική κατεύθυνση στην οποία μπορούν να προχωρήσουν.

ΥΓ. Η υπόθεση της παραμονής του Φαμπιάνο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, καθώς λήγει και η διορία που είχε ζητήσει ο ποδοσφαιριστής, για να απαντήσει στη νέα βελτιωμένη πρόταση του Άρη για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Με τους κιτρινόμαυρους, πάντως, να μην είναι διατεθειμένοι να δώσουν παράταση, καθώς πρέπει να γνωρίζουν αν θα χρειαστεί να προχωρήσουν ή όχι στην απόκτηση και άλλου κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ