Ένας μήνας από τότε που το πιο τρελό όνειρο αποτρελάθηκε!

Ένας μήνας από τότε που το πιο τρελό όνειρο αποτρελάθηκε!

Σε λίγες ώρες θα κλείσει ένας μήνας από τότε που ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του έζησαν το πιο τρελό όνειρο! Η ποδοσφαιρική ομάδα βρέθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και στο τέλος της βραδιάς το σήκωσε κιόλας! «Το πήρε και το σήκωσε», όπως λέει σε αυτήν την αξέχαστη περιγραφή ο Γιώργος Θαναηλάκης! Ένας μήνας από τότε που το πιο τρελό όνειρο… αποτρελάθηκε!

Προσωπικά μου φαίνεται να πέρασε γρήγορα αυτός ο μήνας. Ίσως επειδή είναι τόσο δυνατή η ανάμνηση του τελικού με την Φιορεντίνα, που νιώθεις ότι έγινε χθες. Και δεν είναι μόνο ο τελικός, βέβαια, αλλά και αυτά που ακολούθησαν. Η τρελή γιορτή που στήθηκε σε όλη την Ελλάδα για το όνειρο που αποτρελάθηκε. Μια γιορτή που κρατάει μέχρι και τώρα!

Και το τρομερό ξέρετε ποιο είναι; Ότι αυτό, το γεγονός δηλαδή πως ο Ολυμπιακός το γιορτάζει ακόμα, κάνοντας «βόλτα» τα ευρωπαϊκά του τρόπαια σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, κάποιους τους ενοχλεί! Μιλάμε, δηλαδή, για απίστευτα πράγματα! Εδώ η ΑΕΚ έκανε πέρυσι «βόλτα» το πρωτάθλημα που πήρε (και καλά έκανε) και δεν θα κάνει ο Ολυμπιακός τα ευρωπαϊκά του τρόπαια! Αυτά δηλαδή που «έπαιξαν» στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά κανάλια παγκοσμίως όπως το CNN! Αυτά για τα οποία έχει κάνει ένα σωρό αφιερώματα η ίδια η UEFA!

Διαβάστε επίσης: «Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί»

Ανακοινώνει, λοιπόν, ο Ολυμπιακός τις επόμενες στάσεις της περιοδείας του και κάτω από την σχετική είδηση βλέπεις σχόλια του στυλ «πωωω τι γελοία πράγματα είναι αυτά» και κάτι τέτοια. Ρε πάτε καλά; Τι νομίζετε ότι θα σας ζητήσει ο Ολυμπιακός την άδεια για να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο του τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει γνωρίσει ποδοσφαιρικός σύλλογος στην Ελλάδα και που ίσως να μην επαναληφθεί ποτέ; Σοβαρευτείτε επιτέλους και εν τέλει αδιαφορήστε.

Χιλιάδες κόσμου έχει πάει μέχρι στιγμής να βγάλει μια φωτογραφία με αυτά τα τρόπαια. Άνθρωποι κάθε ηλικίας που δεν πίστευαν ποτέ ότι θα ζήσουν μια τέτοια στιγμή. Κατανοητό είναι πως αν είσαι οπαδός άλλης ομάδας δεν θα πετάς κι από τη χαρά σου βλέποντας αυτές τις εικόνες, αλλά εν τέλει κάνε την καρδιά σου πέτρα και αδιαφόρησε ρε αδερφέ. Δεν είναι ανάγκη να αποδεικνύεις ότι έχεις τόσο μεγάλη πίκρα μέσα σου. Ούτως ή άλλως, γνωστό είναι…

Και εν τέλει, όπως τονίσαμε και νωρίτερα ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του δεν θα ζητήσουν από κανέναν την άδεια για να γιορτάζουν όσο θέλουν αυτήν την ανεπανάληπτη επιτυχία. Δεκαετίες ολόκληρες πέρασαν με όλους τους άλλους να χλευάζουν τον Ολυμπιακό επειδή δεν είχε καταφέρει κάτι το πολύ σημαντικό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και τώρα που ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι που δεν το περίμενε κανείς και έκανε το πιο τρελό όνειρο πραγματικότητα, ενοχλούνται επειδή το γιορτάζει. Νερά πολλά να πίνετε παιδιά και να προσέχετε να μην σας κτυπάει το air condition το βράδυ που πέφτετε για ύπνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ