Άρης: Οι πράξεις που μετράνε και η υλοποίηση τους

Άρης: Οι πράξεις που μετράνε και η υλοποίηση τους

Το σημαντικό στον Άρη είναι να γίνουν από τη διοίκηση κινήσεις για τη στελέχωση και οργάνωση της ΠΑΕ, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου. Οι παίκτες θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.

Αυτό, όμως, που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, είναι να γίνουν πράξεις, τα όσα προανήγγειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Το να δούμε, δηλαδή, κάτι διαφορετικό, σε ότι αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Να γίνουν κινήσεις από την πλευρά της διοίκησης, για την οργάνωση και τη στελέχωση της ΠΑΕ, των γραφείων και του αγωνιστικού τμήματος. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, το μόνο που μετράει είναι οι πράξεις και η υλοποίηση τους. Αυτό το κομμάτι, της σωστής λειτουργίας, δηλαδή, του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι, ίσως, πιο σημαντικό και από αυτό των μεταγραφικών κινήσεων που θα γίνουν.

Είναι λογικό, βέβαια, να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις μεταγραφές, όμως, την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, ο Άρης δεν θα πρέπει να επαναλάβει σε καμία περίπτωση τα λάθη της περσινής σεζόν. Αυτό, προϋποθέτει σωστή οργάνωση. Είναι, λογικό, επίσης, μετά την αποτυχία στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, να υπάρχει στεναχώρια και αγωνία.

Είναι στο χέρι του Θόδωρου Καρυπίδη, λοιπόν, να κάνει πράξη τα όσα προανήγγειλε. Γνωρίζοντας, βέβαια και ο ίδιος ότι μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, αυτή τη φορά θα πρέπει να «μιλήσει» με έργα.

Σε ότι αφορά το κομμάτι των μεταγραφών και της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, οι άνθρωποι του Άρη συνεχίζουν τις επαφές με ποδοσφαιριστές, μην έχοντας, δυστυχώς, την πίεση της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όσο δυσάρεστο και αν είναι αυτό, δίνει την ευκαιρία να γίνουν επιλογές υπό πιο καλές συνθήκες.

Στις 21 Ιουλίου, όμως, όταν και η αποστολή του Άρη θα αναχωρεί για την Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα πρέπει ο Άκης Μάντζιος να έχει στα χέρια του το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ και να απομένουν, απλά, κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

ΥΓ. Είναι πολύ εύκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή να δημιουργήσει, κανείς, προσδοκίες στον κόσμο του Άρη, για την ακρίβεια, είναι κάτι που πουλάει και δίνει «κλικ». Προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ με σενάρια «ελπίδας», αν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή κάτι οριστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ