Άρης: Οι μεταγραφές και η επιλογή της Ισπανίας

Άρης: Οι μεταγραφές και η επιλογή της Ισπανίας

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις παικτών, κυρίως από την ισπανική αγορά, που τους έχει δικαιώσει, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Λορέν Μορόν.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει, ήδη, την υλοποίηση του προγραμματισμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας τους. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα (1/7), ενώ θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 70% με 80% της ομάδας τους, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία (στις 21/7), όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, μάλιστα, σε ότι αφορά τις επαφές που κάνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, είναι ξεκάθαρο ότι ψάχνουν, ως επί το πλείστον, ποδοσφαιριστές στην αγορά της Ισπανίας. Παίκτες που ανήκουν σε ομάδες τόσο της Λα Λίγκα, όσο και στη Λα Λίγκα 2.

Από τα δεκάδες, ονόματα, άλλωστε που έχουν δει μέχρι τώρα το «φως» της δημοσιότητας, τα δυο που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα των κιτρινόμαυρών, είναι του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Μπέτις, Άλεξ Κογιάδο και του Αργεντινού αριστερού μπακ της Χετάφε, Τζόναθαν Σίλβα, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλμπαθέτε.

Είναι σωστή η επιλογή των ανθρώπων του Άρη να κινηθούν σε μια αγορά, που έχουν αποκτήσει αρκετές διασυνδέσεις, κυρίως με την Μπέτις, παρά την αλλαγή στη θέση του τεχνικού διευθυντή, καθώς αποχώρησε ο Ραμόν Πλάνες και αντικαταστάτης του είναι ο Μάνου Φαγιάρδο.

Είναι, λογικό, λοιπόν, ο Άρης να θέλει να κινηθεί σε μια αγορά που τον έχει δικαιώσει, κυρίως, σε ότι αφορά την περίπτωση του Λορέν Μορόν, που έκανε μια καταπληκτική χρονιά και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Τα επιτεύγματα του Ισπανού επιθετικού, μάλιστα και το γεγονός ότι «αναγεννήθηκε» στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν ένα διαπραγματευτικό «όπλο» στα χέρια των ανθρώπων του Άρη, σε ότι αφορά τις επαφές που έχουν με παίκτες από την Ισπανία, προκειμένου να τους πείσουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Αυτό, όμως, που δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει ο Άρης, θα είναι να χάσει πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας περιπτώσεις, με αυξημένο βαθμό δυσκολίας. Έστω και αν με την απουσία υποχρεώσεων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, δεν νιώθει πίεση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

ΥΓ. Ο Σαμόρα φαίνεται ότι εξελίσσεται στο επόμενο «πρότζεκτ» του Άρη, μετά τον Πάλμα. Δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν σημειώσει, ήδη, το όνομα του νεαρού Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού στο «μπλοκάκι» τους, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει θέση βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας του, στο Κόπα Αμέρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ