Ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα

Ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα

Οι οπαδοί του Άρη πήραν την... πάσα από τους διοικούντες την ΚΑΕ και ετοιμάζονται να κάνουν ρεκόρ σε ότι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη έχει ξεκινήσει, ήδη, την υλοποίηση του σχεδιασμού της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με υψηλούς στόχους, στο μέτρο του δυνατού και με φιλοδοξίες, σε ότι αφορά τη συμμετοχή των κιτρινόμαυρων τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο EuroCup.

Με την πιο σπουδαία κίνηση, μέχρι στιγμής, των ανθρώπων της ΚΑΕ Άρης, να είναι σίγουρα η ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Τολιόπουλο. Κίνηση που έφερε ενθουσιασμό και αναγνωρίστηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Οι συνεχόμενες ήττες όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος και να πάει σε άλλες πρακτικές»

Προηγήθηκε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν οι διοικούντες του μπασκετικού τμήματος και το μήνυμα που έστειλαν προς τον κόσμο της ομάδας. Μήνυμα για συσπείρωση και πόσο σημαντική για την πορεία που θα κάνει το τμήμα μπάσκετ, είναι η συμμετοχή του κόσμου του.

Oι άνθρωποι της ΚΑΕ Άρης έδωσαν την… ασίστ και λίγες μέρες αργότερα έθεσαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας. Τα πρώτα δείγμα γραφής από την ανταπόκριση των οπαδών της ομάδας είναι άκρως ενθαρρυντικά. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων φαίνεται ότι όχι μόνο πήραν το μήνυμα, αλλά είναι έτοιμοι να δικαιώσουν τις προβλέψεις των διοικούντων, ότι θα σπάσει το ρεκόρ στη διάθεση των διαρκείας.

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα…» αναφέρει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συνθήματα των οπαδών του Άρη. Ένα από τα συνθήματα που δονεί το παλέ και προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Φυσικά και οι κιτρινόμαυροι απέχουν, ακόμα, αρκετά από το να γίνουν η ομάδα του παρελθόντος και να κατακτούν τίτλους.

Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Κάθε εισιτήριο διαρκείας βοηθάει στην επίτευξη του στόχου της οικονομικής εξυγίανσης. Μόνο όταν ο Άρης απελευθερωθεί από τα βαρίδια του παρελθόντος και μηδενίσει τα χρέη του, θα μπορέσει να θέση πολύ ψηλά τον πήχη. Με τους οπαδούς του να εκφράζουν, εμπράκτως, την βεβαιότητα τους ότι είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρει.

ΥΓ. Τρία ή τέσσερα θα είναι τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη στην Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η διοίκηση, μάλιστα, θα υλοποιήσει την επιθυμία του Άκη Μάντζιου και αναμένεται να είναι κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

ΥΓ1. Σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να αποκτηθεί ένα «εξάρι» που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Κίνηση, για την οποία θα διατεθεί, ένα σημαντικό κομμάτι του μπάτζετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ