Έκανε την υπέρβαση και περιμένει τον Φαμπιάνο ο Άρης

Έκανε την υπέρβαση και περιμένει τον Φαμπιάνο ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι θέλουν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, καταθέτοντας του νέα βελτιωμένη πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους, χωρίς, όμως, να επιτρέψουν να μετατραπεί σε σήριαλ η υπόθεση.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο ήταν οι δυο ποδοσφαιριστές του Άρη τα συμβόλαια των οποίων έληγαν στο τέλος του τρέχοντος μήνα και δεν υπήρχε αστεράκι δίπλα στο όνομα τους, ούτε δεύτερες σκέψεις.

Ήταν ξεκάθαρα τα πράγματα, καθώς οι κιτρινόμαυροι ήθελαν να τους διατηρήσουν στο ρόστερ τους, ενώ και ο Άκης Μάντζιος ζήτησε την παραμονή τους. Σε ότι αφορά τον Ισπανό τερματοφύλακα, βρέθηκε γρήγορα η «χρυσή» τομή στις διαπραγματεύσεις, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Διαβάστε επίσης: Τα σενάρια για γκαρντ στον Ολυμπιακό: Το όνομα-έκπληξη που ακούστηκε και ο Ντοζίερ (vids)

Η περίπτωση του Φαμπιάνο ήταν σαφώς πιο δύσκολη εξ αρχής, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή, που ήταν πολύ υψηλές. Ο Άρης είχε καταθέσει μια καλή πρόταση στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, που, όμως, δεν απάντησε.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων, επανήλθαν και έδειξαν εμπράκτως, πόσο πολύ θέλουν τον ποδοσφαιριστή. Για την ακρίβεια και ο Άκης Μάντζιος τον θεωρεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σημαντικό για το αγωνιστικό του πλάνο. Ανέβασαν, λοιπόν, ακόμα περισσότερο την προσφορά τους, καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη,

Κάνοντας την υπέρβαση, καθώς μπορεί ο Φαμπιάνο να είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, δεν θα πρέπει, όμως, να ξεχνάει κανείς ότι τον Νοέμβριο θα κλείσει τα 33 του χρόνια. Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι με την κίνηση τους αυτή θα δώσουν στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να καταλάβει, πόσο κομβικό τον θεωρούν για την ομάδα τους.

Πολύ σωστά, όμως, έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να επιτρέψουν στην υπόθεση της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας με τον Φαμπιάνο να μετατραπεί σε σήριαλ. Το ξεκαθάρισαν, με τη διορία που έδωσαν στον ποδοσφαιριστή, για να σκεφτεί την πρόταση, να τη συζητήσει με τους εκπροσώπους του και να απαντήσει.

Τα χρήματα που δίνει ο Άρης στον Φαμπιάνο, αν θέλει να δει κανείς το θέμα με ψυχρή λογική, είναι πολλά, για κεντρικό αμυντικό. Με τα χρήματα αυτά, φυσικά και μπορεί να βρει κάποιον άλλον παίκτη με ποιότητα, όμως, θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο, καθώς είναι «δεμένος» με την ομάδα και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

ΥΓ. Φυσικά και είναι το αυτονόητο αυτό που γίνεται τώρα και η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, μετά το περσινό τραγικό λάθος. Θα πρέπει, μάλιστα, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής να έχουν ολοκληρωθεί όλες, σχεδόν, οι μεταγραφές και να απομείνουν, μόνο μια-δυο κινήσεις, για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ