Άρης: Η συγνώμη, οι πράξεις και η οργάνωση

Άρης: Η συγνώμη, οι πράξεις και η οργάνωση

Το να ζητήσει συγνώμη από τους οπαδούς του Άρη για την αποτυχία της προηγουμένης σεζόν ήταν βήμα προς την σωστή κατεύθυνση από τον Θόδωρο Καρυπίδη, που θα πρέπει, όμως, να αποδείξει εμπράκτως ότι έχει καταλάβει τα λάθη που έκανε και να τα διορθώσει, με πρώτο μέλημα την πλήρη στελέχωση της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος

Ήταν επιτακτική ανάγκη, μετά την αποτυχία της προηγούμενης σεζόν και της απώλειας του Κυπέλλου, που έκανε «βαρύ» το κλίμα στον Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης να βγει και να μιλήσει. Έστω και αν δεν το έκανε μέσω συνέντευξης τύπου, αλλά με συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Political».

Ο Άρης δεν τα κατάφερε την προηγούμενη σεζόν. Εκτός από τα δικά του λάθη, βέβαια, σημαντικό ρόλο έπαιξαν και εξωγενείς παράγοντες, όπως για παράδειγμα οι λανθασμένες αποφάσεις της Φραπάρ στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στον Βόλο. Στο τέλος, όμως, την ευθύνη την έχει πάντα αυτός που βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναγνώρισε και ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας για τη συμπαράσταση τους όλα αυτά τα χρόνια και στη συνέχεια τους ζήτησε συγνώμη για την αποτυχία και την απώλεια του Κυπέλλου τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Το ότι παραδέχτηκε τις ευθύνες του είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δεν είναι, όμως, αρκετό. Αυτή η συγνώμη που ζήτησε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε ο Θόδωρος Καρυπίδης, θα πρέπει να έχει και συνέχεια με πράξεις. Να μην επαναλάβει, δηλαδή, σε καμία περίπτωση τα λάθη που οδήγησαν στην αποτυχία την προηγούμενη σεζόν.

Το «restart» στο οποίο αναφέρθηκε, θα πρέπει να γίνει εμφανές. Φυσικά και το να αυξηθεί το μπάτζετ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι σημαντικό, όμως, ακόμα, πιο σημαντικό είναι το να δει ο οπαδός του Άρη μια ΠΑΕ που να λειτουργεί οργανωμένα. Ένα ποδοσφαιρικό τμήμα που θα είναι πλήρως στελεχωμένο και θα λειτουργεί όπως θα πρέπει.

Εν συντομία, αν κάνει αυτά τα πράγματα, αν δει ο κόσμος ειλικρίνεια, τα λόγια να συνοδεύονται με πράξεις το κλίμα θα γυρίσει. Αν εξαιρέσει κανείς, άλλωστε, ένα μικρό ποσοστό που ότι και να γίνει θα ψάχνει να βρει κάτι αρνητικό, το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι των οπαδών του Άρη, δεν απαξιώνει την προσφορά του, αλλά απλά έχει «σκάσει», βλέποντας να επαναλαμβάνονται τα ίδια λάθη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης οφείλει να συνοδέψει τα λόγια του με πράξεις, αν θέλει να δει κάτι διαφορετικό.

ΥΓ. Αλλαγή δεδομένων σε ότι αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπου θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, τελικά στην Ολλανδία και όχι στην Πολωνία. Η αποστολή αναμένεται να αναχωρήσει, πιθανότατα, για το εξωτερικό στα μέσα του επόμενου μήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ