O Αυτοκράτορας βρίσκεται σε καλό δρόμο

O Αυτοκράτορας βρίσκεται σε καλό δρόμο

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη σεζόν δίνοντας μάχες στο παρκέ, έχοντας την τρομερή συμπαράσταση του κόσμου του και μόνο αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την επόμενη μέρα

Σε καμία περίπτωση, φυσικά, μια ομάδα του μεγέθους και της ιστορίας του Άρη, δεν μπορεί να πανηγυρίζει για την τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Και κανείς δεν το κάνει. Βλέποντας, όμως, κανείς ρεαλιστικά τα πράγματα, γιατί η ιστορία και η βαριά φανέλα δεν «παίζουν» μπάσκετ, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, μια οικογένεια στα αποδυτήρια, ένα σύνολο που έδωσε μάχες στο παρκέ κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κάνοντας άλλες φορές, υπερβάσεις, όπως η σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 73-70 επί του Παναθηναϊκού και άλλοτε γνωρίζοντας ήττες, από λάθη δικά του, αλλά και λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις.

Έχασε αλλά πάλεψε όλα τα παιχνίδια του ο Άρης. Έχοντας την τρομερή συμπαράσταση του κόσμου του, που γέμιζε για «πλάκα» το Παλέ, ακόμα και σε παιχνίδια που δεν είχαν βαθμολογική σημασία ή απέναντι σε μη εμπορικούς αντιπάλους.

Μια ομάδα που κέρδισε την εμπιστοσύνη των οπαδών της, με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο και με την μαχητικότητα που έδειχναν οι παίκτες της και ο προπονητής της. «Ο Άρης μπορεί να περιμένει μόνο καλύτερες μέρες», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι ο τεχνικός Γιάννης Καστρίτης και αυτό αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Με την ΚΑΕ Άρης να είναι συνεπής στην πληρωμή των οικονομικών της υποχρεώσεων και των χρεών του παρελθόντος. Κάθε χρόνος που περνάει και ένα «βαρίδιο» λιγότερο για τον σύλλογο.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τα επόμενα χρόνια. Παρά τον επικοινωνιακό πόλεμο που δέχεται, καθώς κάποιοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ως «ξύλο» και «καράτε» την δυνατή άμυνα που έπαιζαν οι κιτρινόμαυροι.

Άνθρωποι που δεν σέβονται την ομάδα που έφερε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της χώρας, τον μοναδικό σύλλογο που έγινε ομάδα όλων των Ελλήνων. Δεν είναι, όμως, ικανοί να σταματήσουν την ανοδική πορεία του Αυτοκράτορα.

ΥΓ. Εκτέθηκαν όσοι έβγαζαν με το μυαλό τους, σε Ισπανία και Ελλάδα, σενάρια για τον Μορόν, για τον οποίον δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης τη δεδομένη χρονική στιγμή. Διέψευσε και η Κάντιθ για πρόταση δυο εκατομμυρίων ευρώ.

ΥΓ1. Φυσικά και δεν είναι απίθανο να παραχωρηθεί ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως, τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ θα πρέπει να είναι ανάλογα της αξίας του. Δεν υπάρχει, επίσης, ποσοστό μεταπώλησης για την Μπέτις και όλα τα χρήματα θα τα πάρει ο Άρης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ