Άρης: Η οργάνωση που είναι μονόδρομος και η μηδενική ανοχή σε επικοινωνιακά λάθη

Άρης: Η οργάνωση που είναι μονόδρομος και η μηδενική ανοχή σε επικοινωνιακά λάθη

Οι κιτρινόμαυροι οφείλουν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, να αποφύγουν τα λάθη και τις δημόσιες τοποθετήσεις – υποσχέσεις, αλλά και να στελεχώσουν την ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα με ικανά στελέχη.

Η νέα αγωνιστική περίοδος δεν ξεκινάει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τον Άρη, μετά την αποτυχία της προηγούμενης, με αποκορύφωμα την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και την απώλεια του μεγάλου στόχου.

Η αλήθεια είναι ότι ο πιο κομβικός παράγοντας που οδήγησε στην ήττα, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, ήταν τα τραγικά λάθη της Γαλλίδας ρέφερι Φραπάρ. Είναι, αλήθεια, όμως, επίσης, ότι η πίεση από τα χρόνια που έχει να κατακτήσει τίτλο η ομάδα, αλλά κυρίως, οι λάθος αποφάσεις της διοίκησης στον σχεδιασμό της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αλλά και στο επικοινωνιακό κομμάτι, οδήγησαν μεγάλη μερίδα του κόσμου να «ξεσπάσει» πάνω στην ομάδα.

Δεν νομίζω, δηλαδή, ότι υπάρχει οπαδός του Άρη που να μην είδε ότι οι λανθασμένες αποφάσεις της Φραπάρ, έκριναν τον τίτλο. Ήταν, όμως, τόσο μεγάλος ο εκνευρισμός από την έλλειψη πάθους που είδαν από την ομάδα, που υπερίσχυσε. Και είναι απόλυτα λογικό και ανθρώπινο.

Όπως, επίσης, μετά την αποτυχία στον τελικό του Κυπέλλου, «βγήκε» ξανά στην επιφάνεια και η δυσαρέσκεια για τα λάθη του προηγούμενου καλοκαιριού, αλλά και για λάθη στο επικοινωνιακό. Με πιο βασικό κομμάτι, σε ότι αφορά το τελευταίο, ήταν το θέμα με τους συμπαίκτες.

Προφανώς από τον ενθουσιασμό του και από τη σιγουριά του ο Θόδωρος Καρυπίδης, το έβγαλε προς τα έξω, χωρίς, να υπάρχει ουσιαστικός λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Κάτι που του γύρισε «μπούμερανγκ».

Αν εξαιρέσει κανείς κάποιους που ότι και να γίνει θα μιλούν αρνητικά, είναι ξεκάθαρο ότι η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου του Άρη, είναι «ξενερωμένη» από τα λάθη που έχουν γίνει.

Χωρίς, όμως, παράλληλα να απαξιώνει τα όσα θετικά έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί φυσικά έχουν γίνει και πολλά θετικά.

Για να αλλάξει, λοιπόν, το κλίμα, δεν χρειάζονται λόγια αλλά πράξεις. Σωστός προγραμματισμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και σωστή οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με στελέχωση του με ικανά στελέχη. Χωρίς, επίσης, υποσχέσεις και με μεγάλη προσοχή στον τομέα της επικοινωνίας.

Αν γίνουν αυτά και ο κόσμος τα δει έμπρακτα, σε συνδυασμό και με θετικά αγωνιστικά αποτελέσματα, τότε το κλίμα μπορεί να αλλάξει. Αυτή τη φορά, όμως, θα πρέπει να αντιληφθούν άπαντες ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και η ανοχή θα είναι, πλέον, μηδενική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ