Έκπληξη ήταν για όσους δεν νιώθουν από Άρη

Έκπληξη ήταν για όσους δεν νιώθουν από Άρη

Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων γέμισαν για ακόμα μια φορά τη πιο μπασκετική έδρα στην Ελλάδα, «προσφέροντας» δωρεάν μαθήματα συμπαράστασης, στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας τους για την τρέχουσα σεζόν.

Η παρουσία των οπαδών του Άρη στο χθεσινό (2/6) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Αλεξάνδρειο» έγινε για ακόμα μια φορά σημείο αναφοράς. Η εκπληκτική ατμόσφαιρα στην πιο μπασκετική έδρα της χώρας μας, κέρδισε και πάλι πολλά εγκωμιαστικά σχόλια.

Δεν ήταν, φυσικά, κάτι πρωτόγνωρο, ούτε έγινε για τελευταία φορά. Για την ακρίβεια, για όποιον νιώθει από Άρη, δεν συνιστά και μεγάλη έκπληξη. Σε αντίθεση με άλλα γήπεδα, το μοναδικό πρόβλημα που δεν αντιμετώπισε ποτέ το θρυλικό Παλέ, ήταν η έλλειψη οπαδών.

Διαβάστε επίσης: Βοηθός Μεντιλίμπαρ: «Ο Μέντι φώναζε στους πανηγυρισμούς να ζήσει η μητέρα που σας γέννησε εσάς τους Έλληνες»

Σε μια περίοδο δύσκολη για τον οργανισμό του Άρη, οι οπαδοί του δεν άφησαν για ακόμα μια φορά μόνη της την ομάδα τους. Η εξήγηση, εξάλλου, για το γεμάτο «Αλεξάνδρειο» είναι απλή. Ο Άρης έχει οπαδούς του συλλόγου και όχι της νίκης.

Όσοι γέμισαν το γήπεδο, φυσικά και δεν ήταν σίγουροι ότι η ομάδα τους θα νικήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, με το πολλαπλάσιο μπάτζετ. Το γέμισαν γιατί αυτό που έχουν μάθει είναι να μην αφήνουν ποτέ μόνο του τον Άρη. Αυτή είναι και η διαφορά από τα υπόλοιπα γήπεδα.

Ένας κόσμος που δεν σταμάτησε να τραγουδάει υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας, ακόμα και όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 20 βαθμούς διαφορά. Εικόνα ενός γηπέδου που αποτελεί διαφήμιση για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι Άρης…

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, το πάλεψε το παιχνίδι ο Άρης όσο μπορούσε, έχοντας και προβλήματα απουσιών. Για ακόμα μια φορά, όμως, είδε να γίνονται λάθη και να σφυρίζονται εύκολα φάουλ εναντίον του. Είναι αποτέλεσμα και του επικοινωνιακού «πολέμου» που δέχεται η ομάδα και την άποψη των… ειδικών, ότι ο Άρης «παίζει ξύλο στην άμυνα».

Βλέποντας ρεαλιστικά τα πράγματα, ο Άρης δεν θα μπορούσε να μπει «σφήνα» στην δυάδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Θέλει, όμως, να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την Πέμπτη (6/6) το Περιστέρι.

ΥΓ. «Τρέλα είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και κάθε φορά να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα» είχε γράψει στο βιβλίο της, «ξαφνικός θάνατος» η αμερικανίδα συγγραφέας Ρίτα Μέι Μπράουν. Τον Άρη δεν τον… παίρνει να κάνει τα ίδια λάθη τη νέα σεζόν και η οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν πρέπει να μείνει στα λόγια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ