Ο Μάντζιος αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για τον Άρη

Ο Μάντζιος αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για τον Άρη

Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο προπονητής που ταιριάζει περισσότερο στον Άρη, με τα δεδομένα που επικρατούν και ήταν σωστή η απόφαση για να συνεχίσει στον πάγκο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Άκης Μάντζιος είναι ο προπονητής που ταιριάζει περισσότερο στον Άρη, αν θέλει κάποιος να βλέπει ρεαλιστικά τα πράγματα, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι σωστή.

Για την ακρίβεια, ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με βάση την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης. Για μια ομάδα, δηλαδή, που θα έχει και τη νέα σεζόν το πέμπτο μπάτζετ, με πολύ μεγάλη διαφορά, μάλιστα, από τις τέσσερις πρώτες.

Διαβάστε επίσης: Σπανούλης: «Ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έκανε κάτι που θα θυμόμαστε για πάντα»

Έκανε ο Άκης Μάντζιος λάθη στον τελικό του Κυπέλλου; Ναι, φυσικά, κυρίως σε ότι αφορά τη διαχείριση σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Άρης δεν θα έχανε, χωρίς τα τραγικά λάθη που έκανε η Φραπάρ.

Αντίθετα, ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη απέναντι στις ομάδες της πρώτης τετράδας, ήταν ο μοναδικός με τον οποίον θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστικός. Με τον τρόπο αυτόν πήρε νίκες, απέκλεισε την ΑΕΚ στο Κύπελλο και ήταν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, άκρως ανταγωνιστικός. Απέναντι σε ομάδες που είχαν πενταπλάσιο και εξαπλάσιο μπάτζετ.

«Βαφτίζοντας» αριστερό μπακ τον δεξιοπόδαρο Μοντόγια και χωρίς αριστερό εξτρέμ, με σταθερότητα στην απόδοση του. Αυτή τη φορά, ευτυχώς, ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έκανε το ίδιο λάθος και διατήρησε τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία. Με τα λάθη του και τις αδυναμίες του, είναι ο προπονητής που μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τον Άρη, με τα τωρινά δεδομένα.

Προφανώς και ο Έλληνας τεχνικός θα πήρε τις δικές του διαβεβαιώσεις, πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση των ανθρώπων του Άρη για ανανέωσή της συνεργασίας τους. Υπήρχαν, άλλωστε, συγκεκριμένα θέματα τα οποία έχει εντοπίσει και περιμένει να λυθούν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμα, μετά την επίσημη ανακοίνωση για την παραμονή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο, είναι δεδομένο ότι θα «τρέξει» πιο γρήγορα και ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Ο Έλληνας τεχνικός, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και θα είναι σύντομα έτοιμος να κάνει τις οριστικές εισηγήσεις του, σε ότι αφορά το έμψυχο υλικό.

ΥΓ. Θέμα ημερών θα πρέπει να θεωρείται η επισημοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Κουέστα, για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Στη συνέχεια, σειρά θα πάρει ο Φαμπιάνο. Μια περίπτωση, βέβαια, που είναι σαφώς πιο δύσκολη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ