Να αποδείξουν όλοι ότι θέλουν τελικό με κόσμο

Να αποδείξουν όλοι ότι θέλουν τελικό με κόσμο

Οι κιτρινόμαυροι εξακολουθούν να έχουν ξεκάθαρη θέση σε ότι αφορά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει, όμως, στην αυριανή (14/5) σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, να δείξουν και οι υπόλοιπες πλευρές καλή διάθεση, προκειμένου το σπουδαίο αυτό παιχνίδι να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και να μη γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων.

Η τελευταία πράξη σε ότι αφορά τα οργανωτικά θέματα του τελικού του τελικού του Κυπέλλου, αναμένεται να παιχτεί αύριο (14/5) στην κρίσιμη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ. Με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, φυσικά, να εστιάζεται στην απόφαση, που πρέπει επιτέλους να ανακοινωθεί και επίσημα, σε ότι αφορά το αν το σπουδαίο αυτό παιχνίδι θα διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες.

Είναι ξεκάθαρο από την αρχή, ότι ο Άρης θέλει η αναμέτρηση στο «Πανθεσσαλικό» να γίνει, όπως αρμόζει σε έναν τελικό του Κυπέλλου. Με οπαδούς, δηλαδή, των δυο ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο στις εξέδρες. Είναι ξεκάθαρη η θέση του, ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα πρέπει να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου και όχι να γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο: Εισιτήριο στο «πέταλο» της «Opap Arena» για τον τελικό του Conference πωλείται 3.558 ευρώ!

Δεν αποτελεί μυστικό το ότι οι άνθρωποι του Άρη στην αυριανή σύσκεψη, θα κάνουν μια ακόμα προσπάθεια, την ύστατη, προκειμένου να πετύχουν αυτό, που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο. Να μη γίνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, που θα κρίνει έναν τίτλο, σε άδεια γήπεδο. Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο αλλά προφανώς δεν είναι.

Θα αναφέρουν, λοιπόν, τα επιχειρήματα τους οι άνθρωποι του Άρη, λες και χρειάζεται επιχειρήματα για να οργανωθεί ένας τελικός με κόσμο. Θα περιμένουν, μάλιστα, να δείξουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ότι θέλουν ο τελικός να γίνει σε γεμάτο γήπεδο.

Γιατί μέχρι τώρα, το συμπέρασμα που βγάζει κάποιος, είναι ότι μόνο ο Άρης «καίγεται», για να έχει κόσμο το «Πανθεσσαλικό» του Βόλου το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει κάτι ανάλογο να αποδείξουν εμπράκτως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς.

Θα πρέπει, έστω και την τελευταία στιγμή, άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λειτουργήσουν συντονισμένα προς μια και μόνο κατεύθυνση. Να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, δηλαδή, προκειμένου το «Πανθεσσαλικό» να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στις εξέδρες του, τους οπαδούς του Άρη και του Παναθηναϊκού.

ΥΓ. Πολύ σωστά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η έδρα του του τελικού του Conference League και αυτός θα γίνει στην OPAP Arena, καθώς η αστυνομία έχει δώσει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις. Κάτι ανάλογο, φυσικά, θα πρέπει να γίνει και στην αυριανή (14/5) σύσκεψη στην ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ