Άρης: Ένας οργανισμός επικεντρωμένος στο Κύπελλο

Άρης: Ένας οργανισμός επικεντρωμένος στο Κύπελλο

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα και οι οπαδοί έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου ο Άρης να κατακτήσει τον τίτλο

Τρία παιχνίδια απομένουν, πλέον, προκειμένου να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος. Το αν θα χαρακτηριστεί επιτυχημένη ή όχι, θα εξαρτηθεί, αποκλειστικά, από το αποτέλεσμα του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στις 25 Μαϊου στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει επικεντρώσει την προσοχή του ο οργανισμός του Άρη. Η ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι οπαδοί. Όλοι, ο καθένας από το δικό του πόστο, θέλοντας να βοηθήσει για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι ο Άρης δεν ενδιαφέρεται για τις δυο αναμετρήσεις που απομένουν για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ. Αρχικά, το εκτός έδρας παιχνίδι (15/5) με τη Λαμία, ενώ ακολουθεί το ντέρμπι (19/5) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το θετικό είναι ότι παρά τις προσπάθειες που γίνονται από διάφορους, ο οργανισμός του Άρη δεν χάνει την αυτοσυγκέντρωση του, ενόψει του μεγάλου στόχου της τρέχουσας σεζόν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Λορέν Μορόν. Κάποιοι θεώρησαν ότι ανακάλυψαν την Αμερική. Λογικό είναι να υπάρχουν προτάσεις το καλοκαίρι για τον πρώτο σκόρερ, μαζί με τον Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού, του πρωταθλήματος. Όταν θα έρθουν, όμως, τότε ο Άρης θα δει τι θα κάνει. Κανένας λόγος δεν υφίσταται να «ανοίγει» τέτοιο θέμα, πριν τον τελικό του Κυπέλλου και ευτυχώς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οπαδοί του Άρη «απάντησαν» όπως έπρεπε, με αδιαφορία, δηλαδή.

Οι άνθρωποι του Άρη περιμένουν και τη σύσκεψη που θα γίνει την Τρίτη (14/5) στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες σε ότι αφορά τη διοργάνωση του τελικού. Να μάθουμε επιτέλους και αν ο τελικός θα γίνει τελικά με κόσμο στις εξέδρες ή όχι. Αν και αυτό που φαίνεται, είναι ότι μόνο ο Άρης «καίγεται» για να μη γίνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά να θυμίζει, όντως, μια ποδοσφαιρική γιορτή.

ΥΓ. Μεγάλο το δίλημμα για τον Άκη Μάντζιο, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του εκτός έδρας ματς με τη Λαμία. Για το αν θα κάνει, δηλαδή, ροτέισον ή αν θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους βασικούς, προκειμένου να διατηρήσουν αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του τελικού.

ΥΓ1. Το θέμα των ανανεώσεων αλλά και των μεταγραφών, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα τεθεί επί τάπητος μετά τον τελικό. Μέχρι τότε, όσα ακούγονται, θα είναι «καφενειακές» συζητήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ