Άρης: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για τις μεταγραφές

Άρης: Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για τις μεταγραφές

Το πόσο θα βοηθήσει τον Άρη η απόκτηση του Πάβισιτς θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, η διαδικασία που ακολουθήθηκε, όμως, ήταν αυτή που έπρεπε, με τον τεχνικό διευθυντή να επιλέγει τον παίκτη και να έχει την ευθύνη της απόφασης του.

Ο Ντομαγκόι Πάβισιτς θα είναι, πιθανότατα, η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.Ο Κροάτης χαφ βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, θα περάσει αύριο (19/6) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του.

Το αν είναι καλός ποδοσφαιριστής και το πόσο θα βοηθήσει τον Άρη, είναι κάτι που θα κριθεί στον αγωνιστικό χώρο και μόνο. Το βιογραφικό του είναι καλό, δεν παίζει, όμως, αυτό ποδόσφαιρο. Κανείς, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την πορεία του πρώην παίκτη της Κόνιασπορ στους κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης για τα 13 χρόνια στον Ολυμπιακό: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Αυτό, όμως, που δεν χρειάζεται χρόνο για να κριθεί, είναι η ορθότητα της διαδικασίας, σε ότι αφορά την επικείμενη απόκτηση του Κροάτη μέσου από τον Άρη. Η πρώτη κίνηση, όπως όλα δείχνουν, των κιτρινόμαυρων στο μεταγραφικό «παζάρι», γίνεται με τον σωστό τρόπο.

Ο τεχνικός διευθυντής, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ήταν αυτός που επέλεξε τον ποδοσφαιριστή. Είχε ιδίαν άποψη για την αξία του, από την παρουσία του στην Ριέκα, συγκέντρωσε πληροφορίες και για την παρουσία του στην Κόνιασπορ αλλά και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και αποφάσισε να προχωρήσει την περίπτωση του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, άλλωστε, ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στη λίστα του Παλίκουτσα, όταν ο τελευταίος ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Για να ολοκληρωθεί, φυσικά, η μεταγραφή χρειάστηκε να δώσει την έγκριση, σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, κυρίως και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής, όμως, είναι αυτός που έχει την ευθύνη για την επιλογή. Πληρώνεται, άλλωστε, για να κάνει αυτή τη δουλειά και έτσι πρέπει να γίνεται. Βάση λογικής, μάλιστα, θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς ότι o Παλίκουτσα δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να «εκτεθεί» από την πρώτη μεταγραφή του στον Άρη.

Ο Πάβισιτς, βέβαια, δεν είναι «εξάρι». Μπορεί να έχει παίξει κάποιες φορές στο παρελθόν, καθώς έχει τα απαραίτητα «τρεξίματα», όμως, διακρίνεται, περισσότερο για τις επιθετικές του αρετές. Μοιάζει, περισσότερο, στο αγωνιστικό στυλ με τους Ρουπ και Νταρίντα. Με την επικείμενη επιστροφή, μάλιστα, και του Μάνου Γκαρθία τον Σεπτέμβριο, ο Άρης θα είναι υπερπλήρης στις συγκεκριμένες θέσεις.

ΥΓ. Το ότι γράφεται ή ακούγεται ένα όνομα, δεν σημαίνει, αυτομάτως, ότι ισχύει. Άλλες φορές θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που απλά θα έχει προταθεί στον Άρη και άλλες για παίκτη που η μοναδική σχέση του με το Κλεάνθης Βικελίδης, είναι ότι ορισμένοι τον είχαν φανταστεί να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

ΥΓ1. Από τα ονόματα, πάντως, που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, αυτό που φαίνεται ότι έχει τη μεγαλύτερη βάση, είναι αυτό του Βίντρα. Ο Τσέχος επιθετικός, μάλιστα, είναι πιθανόν να αποτελέσει μια από τις επόμενες μεταγραφές των κιτρινόμαυρων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ