Το απρόοπτο με τον Σαμασέκου, ο Χάμες και ο… πονοκέφαλος του Μίτσελ

Το απρόοπτο με τον Σαμασέκου, ο Χάμες και ο… πονοκέφαλος του Μίτσελ

Ο Τζάτζε Σαμασέκου αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και στον Πειραιά σήμανε συναγερμός ενόψει ΑΕΚ. Τι αποκάλυψε ο Μίτσελ για Χάμες.

Με τον Κώστα Φορτούνη να δημιουργεί και τα τρία πρώτα του γκολ, τον Πεπ Μπιελ σε μεγάλα κέφια, τον Χουάνγκ να πετυχαίνει ένα από τα γκολ της χρονιάς, τον Μπακαμπού να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ, και τον Σέρτζι Κανός να κάνει σπουδαίο… finish δείχνοντας έτοιμος για την 11άδα, ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε με 6-0 τον Λεβαδειακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ένα παιχνίδι, που όπως παραδέχθηκε και ο Μίτσελ μετά το τέλος, έδειξε ότι οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν μπει ήδη σε περιβάλλον… πλέι οφ. Και διεκδίκησης του τίτλου.

Ωστόσο, για ακόμη ένα παιχνίδι, τα προβλήματα δεν έλειψαν. Με την κατάσταση του Τζάτζε Σαμασέκου να είναι αυτή που απασχολεί τους Ερυθρόλευκους μετά την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Και αυτό διότι ένα χτύπημα στο 21ο λεπτό του αγώνα, σε μια σχετικά ανύποπτη φάση, προκάλεσε πονοκέφαλο στον Μίτσελ και ενοχλήσεις στον 26χρονο μέσο των Ερυθρόλευκων.

Ο Αφρικανός χαφ δεν είχε καταλάβει πόσο τον ενοχλούσε ο αστράγαλός του. Ωστόσο, όταν επέστρεψε στα αποδυτήρια στο τέλος του αγώνα και το πόδι «κρύωσε», ο πόνος ήταν αισθητός. Σε σημείο ο ίδιος να αποχωρήσει από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, περπατώντας με δυσκολία. Εξηγώντας ότι γύρισε το πόδι του και κόλλησε στο χορτάρι από μία κόντρα που είχε στη μεσαία γραμμή.

Μετά τον τραυματισμό του Γιαν Εμβιλά ο «Σάμα» είναι ο ποδοσφαιριστής στον οποίο έχει δώσει το χρίσμα ο Ισπανός τεχνικός για τη θέση «6». Και για αυτόν τον λόγο, αν και σε πρώτη φάση το πρόβλημα δεν δείχνει κάτι ιδιαιτέρως σοβαρό, είναι πιθανό ο μέσος από το Μαλί να κάνει εξετάσεις τη Δευτέρα, ώστε να είναι ξεκάθαρη η κλινική του εικόνα.

Εξάλλου, ακόμη και ο ίδιος ο Σαμασέκου, αν και πονούσε αρκετά, εμφανιζόταν αισιόδοξος πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Και πως το πολύ να μείνει εκτός για λίγες προπονήσεις, ώστε να είναι στο 100% για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena. Με τον Παϊτίμ Κασάμι να είναι η εναλλακτική, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Πάντως, με βάση όσα ανέφερε ο Μίτσελ μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Κολομβιανός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Το τελευταίο τριήμερο τρέχει στο γήπεδο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση με την Ενωση. Σε τέτοιο σημείο, που ο τεχνικός του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως ήδη σκέφτεται ποιον πρέπει να βγάλει από την 11άδα, για να χωρέσει τον σταρ των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ