Μπόκα είναι τα …Τρίκαλα

Μπόκα είναι τα …Τρίκαλα

Και να μην θέλει ο οπαδός του Άρη είναι λογικό το μυαλό του να έχει αρχίσει να πηγαίνει στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την Μπόκα Τζούνιορς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ειδικά όσοι είχαν βρεθεί σε εκείνο το απίστευτο παιχνίδι στις 5 Αυγούστου του 2009, όταν και η νύχτα έγινε …μέρα και το “δαχτυλίδι της φωτιάς” των οπαδών του Άρη έκανε τον γύρο του κόσμου στο διαδίχτυο προκαλώντας τον θαυμασμό.

Πιάνοντας και εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου να σκέφτεται εκείνο το βράδυ, καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία που έχει μεγάλο μέρος του κόσμου. Έστω και με τα επικοινωνιακά λάθη που έγιναν (στην μετάθεση της ημερομηνίας), που ξενέρωσαν πολύ κόσμο, όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα θεωρώ ότι αυτά θα μείνουν στην άκρη και οι οπαδοί του Άρη θα γεμίσουν το γήπεδο. Έχουν προπωληθεί, άλλωστε, ήδη περισσότερα από 12.000 εισιτήρια.

Αν λοιπόν για τον κόσμο είναι απόλυτα θεμιτό και δικαιολογημένο η σκέψη του να πηγαίνει στο φιλικό της Τετάρτης, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Δημήτρη Σπανό και τους παίκτες του. Για το ποδοσφαιρικό τμήμα Μπόκα Τζούνιορς θα πρέπει να είναι τα …Τρίκαλα. Με προσοχή και συγκέντρωση να αντιμετωπίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αν καταφέρουν, μάλιστα, να κερδίσουν, αποδεικνύοντας ότι όντως είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο, τότε να είναι σίγουροι ότι μετά από τρεις μέρες θα ζήσουν μια βραδιά ονείρου στο Κλεάνθης  Βικελίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ