ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming

Τα… φώτα στο ΣΕΦ. Εκεί που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Σλοβενία, για τα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά (17:30).

Φύλλο και φτερό έκανε τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο στη φάση των ομίλων η Ελλάδα. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, τσεκάροντας ως πρώτη το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μπροστάρη, η αρμάδα του Βασίλη Σπανούλη έκανε το πρώτο βήμα και τώρα βάζει πλώρη για τη μεγάλη μάχη με την Σλοβενία του Λούκα. Αν η γαλανόλευκη κάμψει την αντίσταση των Σλοβένων, τότε θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής τον νικητή του ζευγαριού Κροατία – Δομινικανή Δημοκρατία. «Παίζουμε το μπάσκετ μας, ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε.

Είμαστε μια παρέα, είμαστε μια χώρα που παίζουμε στο γήπεδό μας και όλος ο κόσμος μαζί μας είναι ένα. Όλοι αγωνιζόμαστε την ίδια συγκέντρωση και την ίδια αυτοπεποίθηση Τα παιδιά είναι έτοιμα. Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμη παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Για να προετοιμαστείς για ένα τέτοιο ματς, θα πρέπει να έχεις δουλέψει και να έχεις παίξει όλα τα άλλα παιχνίδια σε πολύ υψηλή ένταση. Κι εμείς δεν κάναμε εκπτώσεις στην ενέργειά μας και στον τρόπο που παίζουμε. Με τον ίδιο τρόπο θα αγωνιστούμε και στο παιχνίδι με τη Σλοβενία», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Στην αντίπερα όχθη, η Σλοβενία τα έκανε… σαλάτα στη φάση των ομίλων. Γνώρισε την ήττα από την Κροατία η παρέα του Λούκα Ντόνσιτς και απώλεσε την πρώτη θέση του γκρουπ. Παρών ο κουρασμένος Ντόντσιτς, που κάνει την διαφορά σε κάθε πλευρά του παρκέ. «Αντιμετωπίζουμε τους οικοδεσπότες, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και ξέρουμε πως είναι το φαβορί του τουρνουά, όχι μόνο αυτό του αγώνα.

Είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε και να τους επιτεθούμε», ανέφερε ο προπονητής της Σλοβενίας. «Δεν έχουμε πολύ χρόνο για προετοιμασία, όμως πιστεύω πως θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Αν θες να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να κάνεις το 2/2. Αν θέλεις να αντιμετωπίσεις τις καλύτερες ομάδες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πρέπει να κερδίσεις την Ελλάδα και μετά στον τελικό», δήλωσε ο Σέκουλιτς.

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από