Γκάλης: «Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε»

Γκάλης: «Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε»

Την πεποίθησή του πως η Ελλάδα είναι το φαβορί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εξέφρασε ο Νίκος Γκάλης.

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε ακόμη μία φορά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της Εθνικής μας με την Αίγυπτο.

Ο «γκάνγκστερ» τόνισε πως πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δήλωσε συγκλονισμένος με την παρουσία του στο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Γκάλης:

«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (Βαγγέλη Λιόλιο) για τα ωραία λόγια. Ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο».

Για το αν θα βρεθεί η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά-σιγά μέχρι το επόμενο».

Για το ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι».

Για την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ