Λιόλιος: «Ο Γκάλης είναι πρεσβευτής της ΕΟΚ σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης»

Λιόλιος: «Ο Γκάλης είναι πρεσβευτής της ΕΟΚ σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανέφερε πως ο Νίκος Γκάλης είναι πρεσβευτής της Ομοσπονδίας σε όλες τις δράσεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τον Νίκο Γκάλη, επισημαίνοντας ότι όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ ήταν χάρη στον «γκάνγκστερ», ενώ επισήμανε ότι θα είναι πρεσβευτής της ΕΟΚ σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

«Σήμερα μαζί μας έχουμε για ακόμη μια φορά τον Νίκο Γκάλη. Όλοι εδώ βρισκόμαστε στο γήπεδο εξαιτίας του! Άνοιξε δρόμους για το ελληνικό μπάσκετ να φτάσει ψηλά. Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Γκάλης, εκτός από πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ σε όλο τον κόσμο, είναι και πρεσβευτής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σε όλες τις δράσεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Σήμερα είχαμε τη μεγάλη χαρά να είναι μαζί μας, μαζί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης. Δείχνει τον σωστό δρόμο ώστε το μπάσκετ να μπει σε όλα τα σπίτια. Νίκο, εκφράζοντας αυτή τη στιγμή το ελληνικό μπάσκετ, σε ευχαριστούμε. Όχι μόνο που το πήγες μπροστά σε όλη την Ευρώπη αλλά το βάζεις σε κάθε σπίτι και κάνεις όλους τους συνανθρώπους μας να αγκαλιάσουν το μπάσκετ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ