Ντουάρτε: «Εξαιρετικός παίκτης ο Βεζένκοφ, δεν ξέρω Έλληνα παίκτη πλην από τους Αντετοκούνμπο»

Ντουάρτε: «Εξαιρετικός παίκτης ο Βεζένκοφ, δεν ξέρω Έλληνα παίκτη πλην από τους Αντετοκούνμπο»

Στην επικείμενη αναμέτρηση με την Ελλάδα, αλλά και στον Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε ο Κρις Ντουάρτε.

Η Δομινικανή Δημοκρατία έκανε το πρώτο βήμα στο Προολυμπιακό τουρνουά επικρατώντας της Αιγύπτου στην πρεμιέρα της.

Ο Κρις Ντουάρτε μίλησε για το παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα, τονίζοντας πως γνωρίζει μόνο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αναφέρθηκε και στον Σάσα Βεζένκοφ με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στους Σακραμέντο Κινγκς.

Οι δηλώσεις του Κρις Ντουάρτε:

«Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε τέτοιο τουρνουά. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ξέρω κάποιο άλλον παίκτη της Ελλάδας πλην από τους Αντετοκούνμπο».

Για το αν θεωρεί πως ο πρώην συμπαικτης του, Βεζένκοφ θα επιστρέψει στην Ευρώπη: «Δική του απόφαση. Δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Εξαιρετικό παιδί και παίκτης. Δεν έχω κάτι να πω για αυτό. Είναι δική του απόφαση. Δεν συζητάμε για αυτά».

Για τον ρόλο του ρολίστα στο ΝΒΑ: «Είναι πάντα δύσκολο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σου ζητάει το αφεντικό σου. Για αυτό πληρώνεσαι. Δεν είναι ένα όμορφο συναίσθημα. Όλοι θέλουμε να παίζουμε, αλλά αυτή είναι η δουλειά».

Για το αν μπορεί να επαναλάβει την εξαιρετική σεζόν που έκανε στην Ιντιάνα: «Όποτε μου δοθεί η ευκαιρία, θα δείξω το ταλέντο μου και θα βεβαιωθώ ότι όλοι θα ακούσουν το όνομά μου. Το Προολυμπιακό μου δίνει αυτή την ευκαιρία. Είμαι εδώ για να γίνω ξανά ο παίκτης εκείνος και να τα πάω ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ